Doggy Bag i New York

Doggy Bag i New York

I New York er det veldig vanlig å ta med seg resten av måltidet ditt hjem i en «doggy bag». Når du spiser på en restaurant i New York kan du nesten være sikker på at du ikke kommer til å spise opp alt, porsjonene er som regel veldig store. Selv på de fineste restaurantene er det veldig vanlig å spørre om å få med restene sine hjem i en såkalt doggy bag.

Porsjonene som serveres på delis og diners er enda større. Før i tiden pleide arbeidere å spise her etter endt skift på jobb (ofte sent), og så tok de med seg restene sine hjem i en doggy bag.

Hvordan får jeg en doggy bag?

Det er veldig enkelt, bare la restene dine ligge igjen på tallerkenen din, og ikke legg servietten din på tallerkenen. På de aller fleste restauranter kommer servitøren til å spørre om du vil ta med deg restene dine hjem. Hvis de ikke spør, så kan du spørre; «Can you wrap this up for me?».

Erics tips: Noen ganger kan det være greit å bestille en rett som man kan dele mellom to personer. Spesielt hvis du bestiller en sandwich og french fries på en diner. Da sparer du penger, og du slipper å ta med deg en doggy bag eller å måtte kaste mat.

Doggy Bag i NYC - Olive Garden Doggy Bag i NYC

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt