New York på budsjett

New York på budsjett

Å besøke New York på budsjett kan være krevende, dette er lang ifra noen billig destinasjon. Likevel er det noen ting du kan gjøre for å spare penger og holde kostnadene lave under oppholdet ditt. Fra rabattkort til hvor du bør gå ut for å spise, her har du noen anbefalinger som kan hjelpe deg med å få dollarene til å strekke seg litt lengre på din New York-reise.

Contents

Rabattkort

Hvis du planlegger å tilbringe deler eller hele tiden din i New York med å utforske og besøke attraksjoner, er det absolutt verdt å skaffe deg et rabattkort på forhånd. Da kan du spare penger på inngang til attraksjoner og til og med på guidede turer og aktiviteter som sykkelleie. Det er en rekke forskjellige typer pass å velge mellom, og hvilket du går for avhenger av hvor lenge du er i New York, hvor mye du vil se og gjøre og hvor fleksibel du vil være med tiden din.

Se alle mulighetene for rabattkort i New York her

Reisetilbud for New York

Å finn billige hotell og fly til New York kan være vanskelig, men det er mulig. Det er mulig å bestille fly og hotell flere måneder i forveien med nedsatte priser. Hver dag ser jeg etter de billigste tilbudene for New York, samler dem og deler de med deg.

Sjekk de beste tilbudene til New York her

Billig internett i New York

En eSIM datapakke er den beste måten å få rimelig mobildata i New York, istedenfor å bruke roaming eller kjøpe et sim-kort i New York. Du kan installere dataplanen på telefonen slik at du får tilgang til billig mobildata under turen din.

Kjøp eSIM datapakke her

Benytt deg av min gratis app

Jeg lagde Eric’s New York app for å hjelpe deg med å navigere i New York. Appen er tilgjengelig for Android og iPhone, er gratis å laste ned og du kan bruke den uten nett til å hjelpe deg med å finne veien. Enten du må komme deg fra A til B med subway, bestille billetter eller se etter WiFi-punkter, så kan Eric’s New York definitivt hjelpe deg med å spare penger og tid i New York.

New York på budsjett - app

Å spise i New York på budsjett

I New York kan du virkelig slå deg løs. Når det gjelder å spise ute har du et vell av muligheter! Likevel kan det gå hardt utover lommeboken å spise fint under hele oppholdet, noe som ikke er så beleilig når du er i New York på budsjett. Heldigvis er det noen gode og billige måter å spise i byen som både vil tilfredsstille økonomien og magen.

Pizza

Vi starter, selvsagt, med min favoritt: pizza! Det er mange flotte steder hvor du kan ta deg et pizzastykke. Dette er en kjapp løsning når du er travel med sightseeing, og det er billig. På NY Pizza Suprema, ved siden av Penn Station eller på Joe’s Pizza på Carmine Street kan du få et deilig stykke for noen få dollar!

New York diner

Et tradisjonelt valg er å dra til en lokal New York diner, hvor maten er billig og porsjonene er store. Westway Diner på 9th Avenue er åpen 24/7. Dette er en typisk diner: maten er enkel, typisk amerikansk og serveres raskt. For å få en ekte New York diner-følelse, dra til Hector’s Cafe & Diner. Dette er en av de siste old school-dinerne i New York, og representerer en oase i det hippe og turistpregede Meatpacking District.

Gatekjøkken

Når du besøker New York på budsjett, gjør som newyorkerne og ta deg en matbit på en av de mange matvognene langs gatene. Du finner mye mer enn hotdogs i denne mangfoldige byen: meksikanske tacos, koreansk bbq-kylling og belgiske vafler er alle å finne i denne kulinariske smeltedigelen, og det til en god pris.

Få med deg en sportsbegivenhet

Det kan blir dyrt å se Knicks eller Rangers spiller på Madison Square Garden, og særlig om du er sammen med en gruppe. Heldigvis finnes det andre alternativer.

Ishockey eller basketball i Brooklyn og New Jersey

Barclay’s Center i Brooklyn huser basketballaget Brooklyn Nets. New Jersey Devils spiller på Prudential Center i Newark, New Jersey. Du kan få rimelige billetter for kamper til begge disse to, og prisen starter på $25. Atmosfæren på en kamp er fantastisk, selv om du ikke er noe glad i sport! Du kan tilbringe hele kvelden på Barclays Center som du enkelt kommer deg til med subway, ettersom at nærmeste subwaystasjon er like utenfor. Du kan reise til Prudential Center ved å benytte deg av NJ Transit fra Penn Station til Newark Station, etterfulgt av en kort gåtur. Du kan også ta PATH fra One World Trade Center.

Baseball i New York

Mitt yndlingslag, New York Yankees, spiller ofte, fra april til oktober, på Yankee Stadium. Billettene, og særlig om du er tidlig ute, kan kjøpes for så lite som $5. Er du ingen sportsfan, eller kanskje bare ingen baseball-fan? Ikke bekymre deg, atmosfæren i seg selv vil være verdt et besøk til stadiet.

Du kan også dra på en kamp med New York Mets for en liten pris. Mets spiller ved City Field Stadium i Queens, og det å se en baseballkamp en skikkelig amerikansk opplevelse. Både Yankee Stadium og Citi Field er lett tilgjengelig med subwayen, som gjør det enda mer prisvennlig.

Ønsker du å få enda mer ut av baseballopplevelsen din? Dra på en kamp hvor det deles ut giveaways. Begge lagene organiserer dette, så du kan enten få gratis New York Mets-gaver eller New York Yankees-gaver ved spesielle hjemmekamper. Unike samlerobjekter som for eksempel nikkedukker eller hatter deles ut gratis.

New York på budsjett - Sport New York på budsjett - Sportskamp

Å komme seg rundt

Manhattan er et temmelig stort sted. Hvis du vil komme deg fra A til B er det ikke alltid særlig nyttig å spasere, og når du reiser til New York på budsjett, kan det raskt bli dyrt med drosje (særlig i New York-trafikken).

Subway

Hvis du vil ha en billig, rask og enkel måte å komme deg rundt i byen, er subway det beste valget. Bruk subway-kartet i min gratis tilgjengelige app, Eric’s New York, for å enkelt navigere rundt i byen. Du kan til og med kjøpe MetroCard på nett før du drar.

Leie sykkel

En annen flott måte å utforske byen på er å leie sykkel. Jo lengre du leier sykkelen for, jo billigere blir det per time. Sykkelleie er også inkludert i New York Pass og New York Explorer Pass. Lei en sykkel og utforsk Central Park, Brooklyn og Brooklyn Bridge, eller (hvis du har motet med deg) hele byen! Dette er en flott, budsjettvennlig aktivitet for hele familien.

Gratis ting å gjøre i New York

I en by hvor det er enkelt å bruke mye penger, finnes det også alternativer uten å bruke noe som helst. Jeg har satt sammen en liste over gratis ting å gjøre i New York, som inkluderer en rekke forskjellige aktiviteter. Her kan du lese om Staten Island Ferry, Roosevelt Island Tram, Grand Central Terminal, de mange parkene og markedene, som alle er helt gratis å besøke.

Shopping i New York

Hvis du er på utkikk etter billig shopping i New York burde du besøke et outlet. Her kan du shoppe med nedsatte priser og spare en del penger. Spesielt de utenfor manhattan er store, et supert alternativ for shopping!

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt