New York på budsjett

New York på budsjett

Å besøke New York på budsjett kan være krevende, dette er lang ifra noen billig destinasjon. Likevel er det noen ting du kan gjøre for å spare penger og holde kostnadene lave under oppholdet ditt. Fra rabattkort til hvor du bør gå ut for å spise, her har du noen anbefalinger som kan hjelpe deg med å få dollarene til å strekke seg litt lengre på din New York-reise.

Rabattkort

Hvis du planlegger å tilbringe deler eller hele tiden din i New York med å utforske og besøke attraksjoner, er det absolutt verdt å skaffe deg et rabattkort på forhånd. Da kan du spare penger på inngang til attraksjoner og til og med på guidede turer og aktiviteter som sykkelleie. Det er en rekke forskjellige typer pass å velge mellom, og hvilket du går for avhenger av hvor lenge du er i New York, hvor mye du vil se og gjøre og hvor fleksibel du vil være med tiden din.

Se alle mulighetene for rabattkort i New York her

Å spise i New York på budsjett

I New York kan du virkelig slå deg løs. Når det gjelder å spise ute har du et vell av muligheter! Likevel kan det gå hardt utover lommeboken å spise fint under hele oppholdet, noe som ikke er så beleilig når du er i New York på budsjett. Heldigvis er det noen gode og billige måter å spise i byen som både vil tilfredsstille økonomien og magen.

Pizza

Vi starter, selvsagt, med min favoritt: pizza! Det er mange flotte steder hvor du kan ta deg et pizzastykke. Dette er en kjapp løsning når du er travel med sightseeing, og det er billig. På NY Pizza Suprema, ved siden av Penn Station, kan du få deg et smakfullt stykke for $3. Eller forsøk Joe’s Pizza på Carmine Street hvor stykkpris begynner på $2,75!

New York diner

Et tradisjonelt valg er å dra til en lokal New York diner, hvor maten er billig og porsjonene er store. Westway Diner på 9th Avenue er åpen 24/7. Dette er en typisk diner: maten er enkel og serveres raskt. Om du skal se et Broadway-show, besøk Theater Row Diner på West 42nd Street. Menyen fokuserer på panini-er, wraps, sjømat og tradisjonell amerikansk mat, og du kan få et måltid for rundt $17. For å få en ekte New York diner-følelse, dra til Hector’s Cafe & Diner. Dette er en av de siste old school-dinerne i New York, og representerer en oase i det hippe og turistpregede Meatpacking District.

Gatekjøkken

Når du besøker New York på budsjett, gjør som newyorkerne og ta deg en matbit på en av de mange matvognene langs gatene. Du finner mye mer enn hotdogs i denne mangfoldige byen: meksikanske tacos, koreansk bbq-kylling og belgiske vafler er alle å finne i denne kulinariske smeltedigelen, og det til en god pris.

Få med deg en sportsbegivenhet

Det kan blir dyrt å se Knicks eller Rangers spiller på Madison Square Garden, og særlig om du er sammen med en gruppe. Heldigvis finnes det andre alternativer.

Ishockey eller basketball in Brooklyn

Barclay’s Center i Brooklyn huser ishockeylaget Islanders og basketballaget Brooklyn Nets. Du kan få rimelige billetter for kamper til begge disse to, og prisen starter på $25. Atmosfæren på en kamp er fantastisk, selv om du ikke er noe glad i sport! Du kan tilbringe hele kvelden på stadiet som du enkelt kommer deg til med subway, ettersom at nærmeste subwaystasjon er like utenfor Barclay’s Center.

Baseball eller fotball på Yankee Stadium

Mitt yndlingslag, New York Yankees, spiller ofte, fra april til oktober, på Yankee Stadium. Billettene, og særlig om du er tidlig ute, kan kjøpes for så lite som $5. Er du ingen sportsfan, eller kanskje bare ingen baseball-fan? Ikke bekymre deg, atmosfæren i seg selv vil være verdt et besøk til stadiet.

New York City FC hører også hjemme ved Yankee Stadium, og det er definitivt verdt å få med seg en fotballkamp her. Bare å se stadiet er en opplevelse. Billetter kan kjøpes for rundt $20 og med på kjøpet får du en hel ettermiddag med masse moro og sang med et preg av New York.

New York på budsjett - fotball New York på budsjett - Yankees

Å komme seg rundt

Manhattan er et temmelig stort sted. Hvis du vil komme deg fra A til B er det ikke alltid særlig nyttig å spasere, og når du reiser til New York på budsjett, kan det raskt bli dyrt med drosje (særlig i New York-trafikken).

Subway

Hvis du vil ha en billig, rask og enkel måte å komme deg rundt i byen, er subway det beste valget. Bruk subway-kartet i min gratis tilgjengelige app, Eric’s New York, for å enkelt navigere rundt i byen. Du kan til og med kjøpe MetroCard på nett før du drar.

Leie sykkel

En annen flott måte å utforske byen på er å leie sykkel. Jo lengre du leier sykkelen for, jo billigere blir det per time. Sykkelleie er også inkludert i New York Pass og New York Explorer Pass. Lei en sykkel og utforsk Central Park, Brooklyn og Brooklyn Bridge, eller (hvis du har motet med deg) hele byen! Dette er en flott, budsjettvennlig aktivitet for hele familien.

Benytt deg av min gratis app

Jeg lagde Eric’s New York app for å hjelpe deg med å navigere i New York. Appen er tilgjengelig for Android og iPhone, er gratis å laste ned og du kan bruke den uten nett til å hjelpe deg med å finne veien. Enten du må komme deg fra A til B med subway, bestille billetter eller se etter WiFi-punkter, så kan Eric’s New York definitivt hjelpe deg med å spare penger og tid i New York.

Gratis ting å gjøre i New York

I en by hvor det er enkelt å bruke mye penger, finnes det også alternativer uten å bruke noe som helst. Jeg har satt sammen denne listen over gratis ting å gjøre i New York, som inkluderer en rekke forskjellige aktiviteter. Her kan du lese om Staten Island Ferry, Roosevelt Island Tram, Grand Central Terminal, de mange parkene og markedene, som alle er helt gratis å besøke.

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter