Times Square Ball Drop på nyttårsaften vil i år foregå virtuelt

Erics Blogg Ball Drop

Det kjente Times Square ball drop på nyttårsaften i New York vil i år være virtuelt uten live publikum. Organisasjonen bak arrangementet er er tvunget til å gjøre dette på grunn av COVID-19 pandemien, som gjør det umulig å la hundretusener av mennesker gå inn i 2021 sammen.

New Year’s Eve ball drop i New York har pågått siden 1907 og er en av de mest kjente nyttårsfeiringene i verden. I løpet av årene har arrangementet kun blitt kansellert to ganger: i 1942 og 1943 på grunn av krigen. Korona forårsaker nå at Times Square for tredje gang i historien forblir tomt 31. desember under The Ball Drop.

Ønsker du å holde deg oppdatert om nyheter fra New York? Abonner på nyhetsbrevet mitt her.

Nyttårsaften 2020 fra sofaen hjemme

Selv om arrangementet ikke blir helt kansellert vil det skje virtuelt, uten live publikum. De to millioner besøkende som vanligvis deltar på Times Square er nødt til å se balldroppet hjemmefra. Et alternativt program utvikles hvor kun gjester kan være på selve Times Square. NYPD vil stenge hele området og alt som kan foregår er kun for strømmingstjenester. Click here to watch the Ball Drop live stream

Alle som ser på balldroppet fra sofaen hjemme i år vil se en feiring dedikert til «the best of human spirit». Oppmerksomheten vil bli rettet mot beredskapsarbeidere, leger og forskere. Kunstnerne som hjelper til med feiringen vil selvfølgelig ikke bli glemt. De 1400 kiloene med konfetti som vanligvis spres over publikum må derimot finne en annen destinasjon.

Personlig er jeg ikke en stor fan av feiringen på Times Square, på grunn av de lave temperaturene i tillegg til mangelen på toaletter (visste du at mange av de besøkende bruker bleier av denne grunn ..?). Men jeg synes selvfølgelig det er synd at dette ikoniske eventet ikke arrangeres i år. På slutten av 2020 kan vi forhåpentligvis også legge pandemien bak oss, og at nyttårsaften 2021 vil være tilbake på Times Square med milioner av personer!

Erics Blog Ball drop Times Square

Det kan hende at du også er interessert i disse blogginnleggene:

Century 21 stenger dørene

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter