Nyttårsfester i New York 31.12.2021

Nyttårsfester i New York

Det finnes mange forskjellige nyttårsfester i New York, men hvilke fester er de beste? På denne nettsiden kan du finne en god oversikt over fester i New York. Jeg har valgt de beste festene fra denne lange listen, og fordelt de på fire forskjellige kategorier: elegant, morsomt, familievennlig og ungdom (16-21). De fleste festene begynner kl. 21:00 og varer til 02:00, selv om noen fortsetter til 03:00. Sørg for at du kjøper billettene dine så tidlig som mulig, ettersom prisene kan øke med så mye som $10 eller $20 per dag når 31. desember begynner å nærme seg.

Billetter for 2021 er ikke tilgjengelig enda

Ønsker du å motta en e-post så snart billettene er tilgjengelige på min nettside? Send en e-post til [email protected], så gir jeg deg beskjed samme dag som billettene blir lagt ut for salg!

Bestille billetter på nett

Nyttårsaften i New York er en utrolig opplevelse, men det er ikke billig. Ikke bli overrasket hvis du må betale mer enn $200! Det er også mulig å arrangere noe som ikke er like dyrt. Du kan kjøpe billetter direkte gjennom nettsiden nevnt ovenfor. Det er best å kjøpe billetter i forveien. Hvis du feirer nyttårsaften i New York uten å ha lagt planer eller kjøpt billetter i forveien, så er det en stor sjanse for at du kommer til å bli skuffet. Du kan ikke bare dukke opp i siste liten, i hvert fall ikke uten å ende opp med å måtte betale dobbelt så mye.

De beste nyttårsfestene i New York

Jeg har valgt ut mine favoritter blant nyttårsfestene for i år. Nummer én på listen min er på imponerende Gotham Hall. Denne festen, på en sentral beliggenhet tilbyr en åpen bar i hele 6 timer! Tidlig på kvelden kan du til og med nyte en «snack buffet». Festen på Cipriani er en annen fest jeg kan anbefale. Start det nye året i det vakre venetianske palasset fra 1921. En fest på en Rooftop er også selvsagt på listen. PÅ PH-D, MADE og The Moxy Hotel Times Square kan du nyte champagne og utsikten over Manhattan.

Elegant

Føler du for å oppleve noe helt spesielt denne nyttårsaften? Dra til en av de mange luksuriøse og hippe festene i byen. Skaff deg billetter til LAVO eller Marquee og ring det nye året inn på en av de mest populære nattklubbene i New York. Dra til Capitale eller Guastavino’s som er et arkitektonisk mesterverk med vakker beliggenhet.

Morsomt

Har du ikke lyst til å dra til en elegant fest av det finere slaget, men ønsker heller å ha en morsom feiring? Dra til Brother Jimmy’s eller Dueling Pianos. I tillegg på Stone Street Tavern i Downtown, Common Ground og Hidden Lane er du på et flott sted for en kveld med latter, gode drinker og dans med både gamle og nye venner.

Familievennlig

Trodde du kanskje at du måtte tilbringe nyttårsaften inne på hotellrommet ditt siden du feirer nyttårsaften i New York med (unge) barn? Joda, dette er mulig, men det er ikke nødvendig! Det finnes flere gode tilbud for familievennlige nyttårsfeiringer. På Frames kan til og med de yngste barna bli underholdt med fotballbord og andre spill. Dave & Buster’s og Dallas BBQ er også perfekte steder for å ringe inn det nye året som «one big happy family»! Et annet bra sted å tilbringe kvelden er på AMC Times Square. Se på filmer, spill videospill og dans til musikken fra en live DJ!

Ungdom (16-21)

I New York kan du ikke skåle til det nye året med et glass champagne hvis du er under 21 år, og derfor kommer du til å bli nektet inngang til de fleste festene. Men, det finnes også noen få (men gode) alternativer for de som er i denne «vanskelige» aldersgruppen. Jeg hadde valgt: Dave & Buster’s eller Bowlmor Times Square.

After parties

Ønsker du å feste videre etter midnatt? Kanskje etter fyrverkeriet tar slutt eller å ha gått i land fra et cruise? Da bør du kjøpe en billett til en New Year’s Eve After Party. Disse billettene er rimeligere enn å betale seg inn på de vanlige festene og i noen tilfeller kan du også nyte en åpen bar. For eksempel kan du feire de første timene av 2020 på Common Ground i det hippe nabolaget Meatpacking District, eller på PH-D Downtown. Hvis du er på utkikk etter en fest i Times Square området, bestill inngangsbilletter med sen entré til Johnny Utah’s.

Sjekk denne nettsiden for en fullstendig oversikt over alle fester og kjøp billetter

Times Square Ball Drop

Hvis du kjøper èn billett til en fest på Times Square, ikke forvent å komme tett innpå den berømte Ball Drop Ceremony. De fleste steder har storskjermer som viser hele nedtellings-spetakkelet. Hvis du ønsker å oppleve seremonien live på Times Square, så kan du dra på Ball Drop Party. Dette er ikke billig, men et godt alternativ er New Year’s Eve Times Square Ball Drop Party. En annen (og noe billigere) ball drop party arrangeres på AMC Times Square. Du kan nyte en 6-timers premium bar og innta utsikten over Ball Drop-seremonien fra en av utendørs terrassene. På Millennium Broadway Hotel kan du se «the ball drop» live.

Nyttårsaften-cruise for å se fyrverkeri

Hvis du har lyst til å se fyrverkeriene, så anbefaler jeg at du velger et nyttårsaften-cruise, i stedet for festene som jeg har nevnt ovenfor. Du kommer for det meste til å holde deg innendørs om natten. De fleste stedene har et uteareal for røyking, men du kommer ikke til å få se noe spektakulært derfra. Fyrverkeriene fyres for det meste opp i nærheten av Frihetsgudinnen. Ønsker du en utrolig utsikt over dette? Bestill et nyttårsaften-cruise!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter