Nyttårsfester i New York 31.12.2024

Nyttårsfester i New York

Det finnes mange forskjellige nyttårsfester i New York, men hvilke fester er de beste? På denne nettsiden kan du finne en god oversikt over fester i New York. Jeg har valgt de beste festene fra denne lange listen, og fordelt de på fire forskjellige kategorier: elegant, morsomt, familievennlig og ungdom (16-21). De fleste festene begynner kl. 21:00 og varer til 02:00, selv om noen fortsetter til 03:00. Sørg for at du kjøper billettene dine så tidlig som mulig, ettersom prisene kan øke med så mye som $10 eller $20 per dag når 31. desember begynner å nærme seg.

Sjekk denne nettsiden for en fullstendig oversikt over alle nyttårsfester og kjøp billetter

Billetter for 2024 er ikke tilgjengelig enda
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Contents

Bestille billetter på nett

Nyttårsaften i New York er en utrolig opplevelse, men det er ikke billig. Ikke bli overrasket hvis du må betale mer enn $200! Det er også mulig å arrangere noe som ikke er like dyrt. Du kan kjøpe billetter direkte gjennom nettsiden nevnt ovenfor. Det er best å kjøpe billetter i forveien. Hvis du feirer nyttårsaften i New York uten å ha lagt planer eller kjøpt billetter i forveien, så er det en stor sjanse for at du kommer til å bli skuffet. Du kan ikke bare dukke opp i siste liten, i hvert fall ikke uten å ende opp med å måtte betale dobbelt så mye.

PS: Bruk Google Chrome hvis du opplevelser problemer med bestilling

De beste nyttårsfestene i New York

Jeg har valgt ut mine favoritter blant nyttårsfestene for i år. Mine favorittfester er ved Cipriani og Sony Hall. Disse festene, tilbyr en åpen bar og mat! Start det nye året ved et av disse vakre lokalene. En fest på en Rooftop er også selvsagt på listen. På Unlisted, The Penthouse og Royalton Rooftop kan du nyte en drink mens du beundrer Manhattan.

Elegant

Føler du for å oppleve noe helt spesielt denne nyttårsaften? Dra til en av de mange luksuriøse og hippe festene i byen. Du kan ringe de nye året inn på for eksempel Sony Hall eller Gotham Hall. Ved Rockefeller Center kan du skåle inn det nye året med utsikt til Rockefeller Center Christmas Tree. Skaff deg billetter til LAVO Nightclub og ring det nye året inn på en av de mest populære nattklubbene i New York.

Morsomt

Har du ikke lyst til å dra til en elegant fest av det finere slaget, men ønsker heller å ha en morsom feiring? Dra til Slate eller Sons of Essex. Eller ta turen til Tito Murphy’s som er et flott sted for en kveld med latter, gode drinker og dans med både gamle og nye venner.

Familievennlig

Trodde du kanskje at du måtte tilbringe nyttårsaften inne på hotellrommet ditt siden du feirer nyttårsaften i New York med (unge) barn? Joda, dette er mulig, men det er ikke nødvendig! Det finnes flere gode tilbud for familievennlige nyttårsfeiringer. Ved Frames eller Bowlero kan til og med de yngste barna bli underholdt med en runde bowling. Også The Counter og Dave & Buster’s er de perfekte stedene for å ringe inn det nye året som «one big happy family»!

Ungdom (16-21)

I New York kan du ikke skåle til det nye året med et glass champagne hvis du er under 21 år, og derfor kommer du til å bli nektet inngang til de fleste festene. Men, det finnes også noen få (men gode) alternativer for de som er i denne «vanskelige» aldersgruppen. Mine valg for en artig kveld ute er Frames, Dave & Buster’s eller Bowlero. For noe mer elegant kan du ta turen til Edison Rooftop.

Rooftop-fester

Ring inn det nye året med en minnerik opplevelse på en av New York Citys rooftop-barer! Feir starten på et nytt år med fantastisk utsikt over Manhattans skyline mens du skåler det nye året inn. Dra til The Penthouse eller ta turen til Sentry. Du kan alternativt more deg med festlighetene på Unlisted, PhD Rooftop eller Edison Rooftop.

After parties

Ønsker du å feste videre etter midnatt? Kanskje etter fyrverkeriet tar slutt eller å ha gått i land fra et cruise? Da bør du kjøpe en billett til en New Year’s Eve After Party. Disse billettene er rimeligere enn å betale seg inn på de vanlige festene og i noen tilfeller kan du også nyte en åpen bar. For eksempel kan du feire de første timene av 2024 på Royalton Rooftop. Eller bestill inngangsbilletter med sen entré til PHD Terrace eller PhD Rooftop.

Times Square Family Pass

Times Square Family Pass er et festpass for alle aldersgrupper som gir deg adgang til Times Square og området rundt. Passet gir adgang fra 3 til 5 fester, hvorav minst én vil være innenfor Times Square-barrikadene. Når du har kjøpt billettene, får du tilsendt en rute med de inkluderte festene.

Hver fest har en bestemt inngangstid, men du er ikke forpliktet til å delta på alle festene; hvis du har det gøy på en fest, kan du bli så lenge du vil.

Du kan også kjøpe Times Square Party Pass. Partypasset inkluderer minst to utesteder for personer fra 21 år.

Sjekk denne nettsiden for en fullstendig oversikt over alle nyttårsfester og kjøp billetter

Times Square Ball Drop

Hvis du kjøper èn billett til en fest på Times Square, ikke forvent å komme tett innpå den berømte Ball Drop Ceremony. De fleste steder har storskjermer som viser hele nedtellings-spetakkelet. Hvis du ønsker å oppleve seremonien live på Times Square, så kan du dra på Ball Drop Party.

Nyttårsaften-cruise for å se fyrverkeri

Hvis du har lyst til å se fyrverkeriene, så anbefaler jeg at du velger et nyttårsaften-cruise, i stedet for festene som jeg har nevnt ovenfor. Du kommer for det meste til å holde deg innendørs om natten. De fleste stedene har et uteareal for røyking, men du kommer ikke til å få se noe spektakulært derfra. Fyrverkeriene fyres for det meste opp i nærheten av Frihetsgudinnen. Ønsker du en utrolig utsikt over dette? Bestill et nyttårsaften-cruise!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt