Erics New York Den er gratis i App Store
App storeGoogle play
Nyttårsfester i New York

Nyttårsfester i New York

Kjøp billetter nå
Nyttårsfester i New York

Det finnes mange forskjellige nyttårsfester i New York, men hvilke fester er de beste? På denne nettsiden har jeg funnet en god oversikt over fester i New York. Jeg har valgt de beste festene fra denne lange listen, og fordelt de på fire forskjellige kategorier: elegant, morsomt, familievennlig og ungdom (16-21). De fleste festene begynner kl. 21:00 og varer til 02:00, selv om noen fortsetter til 03:00. Sørg for at du kjøper billettene dine så tidlig som mulig, ettersom prisene kan øke med så mye som $10 eller $20 per dag når 31. desember begynner å nærme seg.

Billetter for 2019 er ikke tilgjengelige ennå
Vil du motta en e-post straks billettene er tilgjengelige? Send meg en e-post på eric@newyork.no så gir jeg deg beskjed straks billettene er lagt ut.

Pris

Nyttårsaften i New York er en utrolig opplevelse, men det er ikke billig. Ikke bli overrasket hvis du må betale 200 dollar, men det er også mulig å arrangere noe som ikke er like dyrt. Du kan kjøpe billetter direkte gjennom nettsiden nevnt ovenfor. Det er best å kjøpe billetter i forveien. Hvis du feirer nyttårsaften i New York uten å ha lagt planer eller kjøpt billetter i forveien, så er det en stor sjanse for at du kommer til å bli skuffet. Du kan ikke bare dukke opp i siste liten, i hvert fall ikke uten å ende opp med å måtte betale dobbelt så mye.

De beste nyttårsfestene i New York

Jeg har valgt ut mine tre favoritter blant nyttårsfestene for i år. Nummer én på listen min er definitivt festen på Bryant Park Grill. Det finnes ingen bedre måte å ringe inn det nye året enn på denne festen som ligger i nærheten av Times Square, med den berømte Bryant Park skøytebanen rett foran. Du kan nyte en 5-timers premium åpen bar, selv med de billigste alternativene for billetter, eller gå for en av de oppgraderte billettene. Selvfølgelig må jo listen min også inkludere et rooftop party, og på PHD Terrace, Royalton Park AvenueThe Moxy Hotel Times Square og DL kan du nyte champagne mens du inntar den utrolige utsikten over Manhattan. Hvis du foretrekker å feste «Ibiza-style» sammen med en stor gjeng,

Elegant

New York på nyttårsaften er en fantastisk opplevelse. Føler du for å oppleve noe helt spesielt? Dra til en av de mange luksuriøse og hippe festene i byen. Skaff deg billetter til LAVO og ring det nye året inn på en av de mest populære nattklubbene i New York.. For en fest i et imponerende bygg, dra til Cipriani som ligger i et venetiansk-stil villa fra 1921, eller kjøp billetter til Guastavino’s og innta dette mesterverket av arkitektur.

Morsomt

Har du ikke lyst til å dra til en elegant fest av det finere slaget, men ønsker heller å ha en morsom feiring? Dra til Brother Jimmy’s. Hvis du ønsker en natt full av latter, drikke og dans med (både gamle og nye) venner på et sentralt sted i Manhattan, da har du kommet til riktig sted.

Familievennlig

Trodde du kanskje at du måtte tilbringe nyttårsaften inne på hotellrommet ditt siden du feirer nyttårsaften i New York med (unge) barn? Joda, dette er mulig, men det er ikke nødvendig! Det finnes flere gode tilbud for familievennlige nyttårsfeiringer. På Frames kan til og med de yngste barna bli underholdt med fotballbord og andre spill. Dave & Buster’s og Dallas BBQ er også perfekte steder for å ringe inn det nye året som ‘one big happy family’! Et annet bra sted å tilbringe kvelden er på AMC Times Square. Se på filmer, spill videospill og dans til musikken fra en live DJ!

Ungdom (16-21)

I New York kan du ikke skåle til det nye året med et glass champagne hvis du er under 21 år, og derfor kommer du til å bli nektet inngang til de fleste festene. Men, det finnes også noen få (men gode) alternativer for de som er i denne ‘vanskelige’ aldersgruppen. Jeg hadde valgt: Dave & Buster’s eller Bowlmor Times Square.

After parties

Ønsker du å feste videre etter midnatt? Kanskje etter fyrverkeriet tar slutt eller å ha gått i land fra et cruise? Da bør du kjøpe en billett til en New Year’s Eve After Party. Disse billettene er rimeligere enn å betale seg inn på de vanlige festene og i noen tilfeller kan du også nyte en åpen bar. For eksempel kan du feire de første timene av 2019 på den stilrene Highline Ballroom i Chelsea. Revival sitt after party er et godt alternativ på Lower Manhattan. Hvis du ser etter en fest rundt Times Square, kjøp billetter til Johnny Utah’s.

Sjekk denne nettsiden for en fullstendig oversikt over alle fester og kjøp billetter

Party Pass eller separate billetter

Har du vanskeligheter med å velge? Da kan du vurdere om du ønsker å kjøpe en billett som gir deg inngang til flere forskjellige steder – et “party pass”. Det finnes et pass for ‘ordinære’ fester i Meatpacking District. Det er én ulempe ved dette alternativet; det er ofte så stappfullt med folk at man så vidt klarer å bevege seg rundt i lokalene, noe som kan være veldig frustrerende hvis du har tenkt å dra til flere steder. Jeg anbefaler at du tenker deg nøye gjennom og velger en fest du har lyst til å dra på, og kjøper billett til bare denne ene festen.

Ball Drop Ceremony

Hvis du kjøper en billett til en fest på Times Square, ikke forvent å komme tett innpå den berømte Ball Drop Ceremony. De fleste steder har storskjermer som viser hele nedtellings-spetakkelet. Hvis du ønsker å oppleve seremonien live på Times Square, så kan du dra på Ball Drop Party. Dette er ikke billig, men et godt alternativ er New Year’s Eve Times Square Ball Drop Party. En annen (og noe billigere) ball drop party arrangeres på AMC Times Square. Du kan nyte en 5-timers premium bar og innta utsikten over Ball Drop-seremonien fra en av utendørs terrassene.

Nyttårsaften-cruise for å se fyrverkeri

Hvis du har lyst til å se fyrverkeriene, så anbefaler jeg at du velger et nyttårsaften-cruise, i stedet for festene som jeg har nevnt ovenfor. Du kommer for det meste til å holde deg innendørs om natten. De fleste stedene har et uteareal for røyking, men du kommer ikke til å få se noe spektakulært derfra. Fyrverkeriene er fyres for det meste opp i nærheten av Frihetsgudinnen. Ønsker du en utrolig utsikt over dette? Bestill et nyttårsaften-cruise!

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter