Dyker Heights Christmas Lights

Dyker Heights Christmas Lights 1

Gå ikke glipp av Dyker Heights Christmas Lights Tour hvis du er i New York i julesesongen. I New York, spesielt i Brooklyn, kommer du til å få se noen hus som er helt utrolig dekorert med julepynt, lys, rådyr, snøkrystaller og julenisser. Dyker Heights er navnet på det området som er aller best kjent for å feire jul på denne overdådige måten. Det er en morsom opplevelse å bli med på en guidet tur rundt Dyker Heights for å se dette spetakkelet av julepynt og opplyste hus.

Billetter for 2023 er ikke tilgjengelig enda
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på [email protected] og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Dyker Heights og Bay Ridge

På denne bussturen med guide vil du bli tatt med til områdene Dyker Heights og Bay Ridge i Brooklyn, som begge er to amerikansk-italienske nabolag som kjemper om å ha de best dekorerte husene i julesesongen. Stig på bussen i Midtown Manhattan og hopp av i Brooklyn for å ta en gåtur rundt området og beundre de fantastiske, opplyste husene. Fordelen med å bli med på en guidet tur i stedet for å utforske området på egen hånd er at guiden vil fortelle deg alt om historien bak denne juletradisjonen (det begynte med bare ett dekorert hus!) og det kan hende at du også får møtt noen av de stolte huseierne. Noen av de bruker tusenvis av dollar på å leie inn selskap for å lage dekorasjoner og dekorere husene.

Dyker Heights Christmas Lights - Blålys Dyker Heights Christmas Lights - Julekrybbe

Juledekorasjon i Manhattan

Etter at du har fått oppleve den ekstravagante julestemningen i Dyker Heights frakter bussen deg tilbake til Manhattan. Du kommer til å få en flott utsikt over New Yorks skyline. Turen ender ved Union Square. Turen som starter kl. 16:00 ender i Midtown, i nærheten av Times Square og Bryant Park.

Erics tips: Det beste rådet jeg kan gi deg for denne turen er: ikke vent med å bestille! Dyker Heights-turen er noe du absolutt ikke burde gå glipp av hvis du er i New York i desember. Disse turene er veldig populære og blir ofte utsolgt. Ikke vent for lenge med å bestille billetter, ellers kan det hende at din foretrukne dato er utsolgt.

Dyker Heights Christmas Lights - dekorasjoner

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong med informasjon. Du trenger ikke å printe ut kupongen.

  • Avgangstider: kl. 17:00, 18:00, 19:00 eller 20:00
  • Varighet: 3,5 timer
  • Avgangssted: i nærheten av Union Square
  • Priority Seating: dette er de første radene i bussen, så du kan gå på og av bussen før de andre.

Turen som begynner kl. 16:00 varer litt lenger. Avgangsstedet er også annerledes for turen på dette tidspunktet:

  • Avgangstid: 16:00
  • Varighet: 4 timer
  • Avgangssted: i nærheten av Times Square

Avbestillingsregler for Dyker Heights:
Opptil 7 dager før turen: gratis avbestilling
3-6 dager før turen: gratis ombestilling eller 75% refusjon
72 timer før turen: ingen refusjon

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt