Discovery Times Square i New York

Discovery Times Square

Discovery Times Square (DTS) er et stort utstillingslokale i New York som ligger midt i hjertet av byen, i kjelleren til den tidligere New York Times bygningen. På Discovery Times Square finner du en kombinasjon av midlertidige og interessante utstillinger som fokuserer på kultur, kunst, historie og berømte hendelser.

Discovery Times Square eksisterer ikke lenger. Jeg anbefaler deg å besøke Madame Tussauds i nærheten.

Discovery Times Square

DTS er ett av tre utstillingslokaler plassert på Times Square. De to andre er Madame Tussauds og Ripley’s Believe It or Not. Discovery Times Square åpnet opp i 2009 og har et areal på 5500 m2. Her finner du store utstillinger som ikke får plass noe annet sted på grunn av sin store størrelse, kommersielle innhold eller fordi de er for dyre til at det kan lønne seg for mindre museer å organisere utstillingen.

Alle utstillingene som organiseres er interessante og lærerike, samt at de forsøker å engasjere besøkende ved å ta i bruk interaktive deler som tekniske eksperimenter og spill. Noen eksempler på de seneste populære utstillingene inkluderer Leonardo Da Vinci’s Workshop, Titanic: The Artifact Exhibition, The Art of the Brick (utrolig konstruksjoner av lego!) og en utstilling om Harry Potter bøkene og filmene.

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt