Madame Tussauds i New York

Kjøp billetter nå
Madame Tussauds i New York

Madame Tussauds i New York har noe for enhver med sin imponerende store samling av voksfigurer. Her finner du Hollywood-stjerner,  artister, politiske ledere og tegneseriefigurer fra Spiderman til Hulken! Men dette voksmuseet i er mye mer enn bare en samling av kjendisfigurer. Definitivt en morsom innendørs aktivitet i New York, både med og uten barn. Frem med kameraet!

Kjøp dine billetter til Madame Tussauds her

Contents

Madame Tussauds i New York?

Madame Tussauds samling av voksfigurer er imponerende nok, men museet har også en mengde med interaktive aktiviteter å by på. Nedenfor har jeg inkludert et utvalg over ting man kan se og gjøre på museet.

Bli med Ghostbusters

Ghostbusters kommer til live i Ghostbusters Experience på Madame Tussauds. Du går gjennom flere av scenene som er inspirert av filmen og tar del i en spøkelsesjakt for å redde New York fra en skurk som truer byen. Hele opplevelsen er bygget opp av det aller nyeste innenfor teknologi, samt imponerende rekvisitter og kostymer.

Marvel Hall of Heroes

Marvel Super Heroes 4D Experience er en kort film med spesialeffekter slik som vann og vind. Filmen får det til å føles som om du selv er med på å sloss i en film, i stedet for å bare være publikum. Her får du muligheten til å stå ved siden av superheltene dine. Du kan kjøpe billetter til Marvel 4D-opplevelsen som et ekstra alternativ.

Madame Tussauds i New York - Britiske kongefamilien Madame Tussauds i New York - Phantom of the Opera

Star of Broadway

The Ultimate Broadway Experience omfatter mange interaktive elementer, slik som en elektrisk gitar og et høyteknologisk lysshow. Stikk innom garderoben, ta på deg de beste klærne og bli en del av rollebesetningen! En morsom aktivitet for barn og voksne som tør å prøve det!

Warner Bros. Icons of Horror

Stå ansikt til ansikt med noen av skrekkikonene fra Warners Bros-produksjonene. Hvis du er modig nok, kan du for eksempel bli fotografert sammen med Annabelle, The Nun eller Pennywise. Gå inn i noen av de mest skremmende scenene fra klassiske skrekkfilmer.

Vær en gjest på Tonight Show

I Be a Tonight Show Guest finder du et autentisk og fungerende TV-studio hvor du kan påta deg rollen som din favoritt reporter. Her kan du oppleve hvordan det er å være i et studio og se hva som skjer bak kulissene.

Slå deg ned i The Oval Office

The Oval Office er en veldig spesiell utstilling av voksfigurer. I dette galleriet finner du ledere slik som Joe Biden og Barack Obama. I tillegg til dette kan museet by på utallige voksfigurer i forskjellige vakre omgivelser. Besøk Madame Tussauds i New York og ta en titt selv!

Madame Tussauds i New York - Oval Office Madame Tussauds i New York - Tonight Show

Historien bak Madame Tussauds

Maria Tussauds, en fransk kvinne født i Strasbourg, skapte sin første voksfigur i 1778; nemlig den berømte forfatteren og filosofen François-Marie Arouet Voltaire. I 1802 forlot hun Frankrike for å stille ut voksfigurene sine i England. Etter hennes død etterlot hun samlingen av voksfigurer til hennes to sønner, og i 1884 ble utstillingen flyttet til nåværende plassering av Madame Tussauds i London. Siden den gang har det blitt åpnet opp 25 Madame Tussauds i storbyer over hele verden.

Madame Tussauds i New York åpnet opp i 2000. Det er flere grunner til at Madame Tussauds har blitt så populært, men de aller fleste besøkende er nok bare nysgjerrige. Voksfigurene tar besøkende med på en reise gjennom tid og rom; man kan gjenoppleve viktige tider og historiske øyeblikk som har vært med på å forme dagens samfunn.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du enten printe ut og bytte mot en billett på museet, eller så kan du vise den frem på mobilen din for å få utlevert billetten.

  • Åpningstider:
    • Søndag – torsdag: 10:00 til 20:00
    • De fleste fredager og lørdager: 10:00 til 22:00
  • Beliggenhet: 234 West 42nd Street, på Times Square
Kjøp dine billetter til Madame Tussauds her

New York Pass inkluderer også inngang til Madame Tussauds.

Madame Tussauds i New York - Avicii Madame Tussauds i New York - Marilyn Monroe

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt