Gulliver’s Gate Miniatyrverden

Kjøp billetter nå
Gulliver’s Gate Miniatyrverden

Gulliver’s Gate er en miniatyrverden i New York som ligger i nærheten av Times Square. Her kan du finne en mengde med små verdener under samme tak. Dette er en unik attraksjon med en beliggenhet i midten av Manhattan. Den passer like godt for både unge og gamle. Du kan sammenligne den med Wroxham Miniature Worlds eller Legoland. I løpet av noen få timer reiser du gjennom New York, men også resten av Amerika, Europa og Asia. I tillegg kan du til og med besøke en fantasiverden på denne attraksjonen. Alle de små bygningene og landskapene har blitt konstruert av avdelinger fra de spesifikke områdene som er fremstilt, og alt er veldig realistisk. Gulliver’s Gate inkluderer også den nyeste teknologien for interaktive opplevelser. E-billetten din er ikke bare inngangsbilletten, den kan også byttes mot en ekte nøkkel. Dette gir deg muligheten til å sette i sjakk alle mulige ting i de forskjellige verdenene.

Gulliver’s Gate er stengt for øyeblikket. Jeg anbefaler deg å besøke Madame Tussauds i nærheten.

Miniatyrverden i nærheten av Times Square

I den spektakulære verdenen i Gulliver’s Gate finnes det utallige miniatyrmodeller av verdensberømte bygninger. Innen noen få steg befinner du deg ved havet, eller International Space Station. Alle områder knyttes sammen av veier, og her kan du se hele 10 000 biler, 1000 tog og alle andre mulige former for transport, slik som hester og varmluftsballonger. Gulliver’s Gate er USAs største miniatyrverden. Det totale arealet for området er 4500 m2. Du kan lett tilbringe et par timer på utforskning hvis du ønsker å se alt som er. Hvis du ser nøye etter så kommer du til å oppdage små, morsomme og overraskende detaljer overalt. Alt er skalert ned, helt presist til 1:87. Figurene er omtrent 2 centimeter høye. Dette er en morsom attraksjon å ta med barna dine til. Det finnes trapper og trinn plassert rundt omkring slik at selv de laveste kan få se hver minste detalj. Har du noen gang drømt om å være udødelig? Vel, i denne verdenen er det mulig. Mot en avgift kan du nemlig få en 3D-scan av deg selv og bli plassert et sted i denne mini-verdenen.

Erics tips: Gulliver’s Gate er en veldig unik attraksjon. Den kan ikke sammenlignes med andre ting som er å se og gjøre i New York. Selve opplevelsen har ikke så mye å gjøre med New York, men området som fokuserer på New York er relativt stort og veldig morsomt å se. Her kan du til og med se en miniatyr-versjon av Times Square, inkludert blinkende storskjermer!

Praktisk informasjon

  • Åpningstider: daglig fra kl. 10.00 til kl. 20.00
  • Beliggenhet: W 44th Street, i nærheten av Times Square

Gullivers Gate Miniature World 911 Memorial

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt