Shakespeare in the Park i New York

Shakespeare in the Park i New York

Shakespeare in the Park i New York er en samling av forestillinger som fremføres i Central Park hver sommer. For mange New Yorkere har det blitt en sommertradisjon å se disse stykkene. Tanken bak konseptet er at teater skal være tilgjengelig for alle. Du sitter i et utendørsteater i vakre Central Park. Det er som regel lyst ute når stykket begynner og det blir mørkere utover kvelden. Det er en virkelig flott opplevelse.

Shakespeare-stykker

Det fremføres to stykker. Det første stykket erMuch Ado About Nothing (Stor ståhei for ingenting på norsk) som fremføres fra 21. mai til 23. juni, 2019. Det andre stykket erCoriolanus som fremføres fra 16. juli til 11. august, 2019. Det som gjør disse teaterstykkene enda mer spennende, er at det ofte er en berømt skuespiller i besetningen. Tidligere har blant annet Meryl Streep, Denzel Washington og Anne Hathaway hatt noen av hovedrollene.

Billetter

Billetter til Shakespeare in the Park er gratis, men dessverre så er det aldri nok billetter. Den eneste måten å få tak i en gratisbillett er ved å stå i kø i parken, noe som tar flere timer. Heldigvis er det nå også mulig å kjøpe billetter som garanterer deg et reservert sete. Jeg må innrømme at billettene ikke er billige, men jeg synes at dette er en utrolig flott opplevelse om sommeren i New York. Når du velger å kjøpe billetter til Shakespeare in the Park er du også med på å støtte arrangementet. Klarte du ikke å få tak i billetter til Shakespeare in the Park? Sjekk ut listen over Broadway-show i New York for andre flotte forestillinger.

Hvordan kjøpe billetter til Shakespeare in the Park?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt kommer du øyeblikkelig til å bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Shakespeare in the Park in New York - Publikum Shakespeare in the Park i New York - Slutten av forestillingen

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 9 personer eller flere.

Erics tips: Ikke forvent deg klassiske forestillinger med Shakespeare in the Park. I stedet får du sett Shakespeare med en moderne vri. Disse kveldene har en helt unik atmosfære: du kan beundre solnedgangen i det fri, mens sirissene synger i bakgrunnen. Dessuten, når du kjøper en billett til en forestilling, vil ditt bidrag sørge for at dette unike konseptet kan leve videre.

Show-informasjon

 • Første stykke: Much Ado About Nothing fra 21. mai til 23. juni
 • Andre stykke: Coriolanus fra 16. juli til 11. august
 • Tid: Alle forestillinger begynner kl. 20:00
 • Sted: Central Park, Delacorte Theater
 • Inngang: Gå inn i parken enten ved 81st Street og Central Park West, eller ved 79th Street og Fifth Avenue
 • Ekstra: Du har lov til å ta med deg mat og drikke så lenge det får plass under setet ditt og ikke inneholder glass

Finn billettene dine


Søk etter billetter

Søkeresultater

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter