4th of July i New York 2021

4th of July i New York

Hvert år på 4. juli feirer amerikanerne «4th of July» eller «Independence Day» i New York. Independence Day er en av USAs aller viktigste helligdager. Newyorkere er definitivt gode på å feste, og hvis du befinner deg i New York for 4th of July så burde du også være med på feiringen!

Hva skjer under uavhengighetsdagen i New York?

Mange av byens innbyggere reiser bort fra Manhattan og til Long Island og Fire Island for å grille med familien. Togene som kjører til strendene er fullpakket med passasjerer, men her har ingen hastverk.

4th of July er også en av de få dagene hvor mange av butikkene holder stengt. De fleste (kles)butikkene holder stengt på den dagen. Banker, skoler og (post)kontorer holder også stengt. Museer og severdigheter som for eksempel Top of the Rock og Empire State Building holder åpent (Empire State Building stenger kl. 19:00).

Hva kan du gjøre på 4th of July/Independence Day?

Mange forventer nok at det arrangeres en parade, men dessverre så er det ingen parade på 4th of July i New York. Men, New York har et utrolig fyrverkerishow som hele 3 millioner(!) tilskuere kommer for å se på. Showet består av 40 000 fyrverkeri og varer i 25 minutter. Dette er et av verdens største fyrverkerishow.

Hvor kan jeg se fyrverkerishowet?

Hvis du befinner deg i New York på 4th of July så burde du definitivt ikke gå glipp av fyrverkerishowet. Fyrverkeriene begynner rundt kl. 21:00–21:15 ved East River. Den beste utsikten mot fyrverkerishowet er i Brooklyn Bridge Park eller fra Lower Manhattan mellom Manhattan Bridge og Staten Island Ferry Terminal. Men, her er det hele 3 millioner tilskuere, og noen ankommer så tidlig som kl. 11:00 for å sikre seg en god plass. Hvis du ikke føler for å gjøre dette, ta en titt på de andre alternativene:

Se fyrverkeriene om bord på et cruise med middag

Et supert alternativ for å nyte Independence Day og fyrverkeriene er å bli med på et cruise med middag. Mange av cruisene tilbyr et 5-retters måltid og en premium åpen bar. På et luksuriøst cruise kommer du også til å bli servert forretter og det kommer til å være en DJ ombord på båten. Det forventes at alle gjester kler seg pent, og noen av yachtene har bare plass til 200 gjester.

Les mer om 4th of July cruisene her

Cruise på kveldstid

Hvis du ikke ønsker å bli med på et middagscruise, men du ønsker den samme flotte utsikten over fyrverkeriene, så foreslår jeg at du blir med på et cruise på kveldstid. Båten drar omtrent kl. 17:00 eller 18:00, noe som gir deg nok av tid til sightseeing i New York tidligere på dagen. Disse båtturene selger mat og drikke ombord på båten, og noen har også underholdning. Disse cruisene er billigere enn cruisene med middag.

Les mer om 4th of July cruise på kveldstid her

Den ultimate 4th of July opplevelsen

Ønsker du den ultimate 4th of July opplevelsen? Da er kanskje dette opplegget midt i blinken for deg. Dette dagsprogrammet består av grilling på en terrasse med utsikt utover Times Square, etterfulgt av en busstur gjennom Lower Manhattan, og sist men ikke minst dagens høydepunkt, nemlig et cruise på kveldstid med en middagsbuffé og selvfølgelig en utrolig utsikt over fyrverkeriene. Det er begrenset med plasser på denne eksklusive turen, og den blir fort utsolgt, så ikke vent for lenge med å bestille hvis du er interessert.

Bestill billetter til den ultimate 4th of July opplevelsen her

4th of July i New York - Fyrverkericruise 4th of July i New York - Empire State Building

4th of July i One World Observatory

Billettene for 2021 er ikke tilgjengelige ennå. Send meg en e-post hvis du ønsker å få en påminnelse når billettene blir tilgjengelige: [email protected]

Om du er på utkikk etter en eksklusiv og helt unik opplevelse på 4th of July, vil jeg anbefale at du kjøper billetter til 4th of July-festen i One World Observatory. Få med deg fyrverkeriet på East River fra oven, fra det flott utkikkstårnet på toppen av One World Trade Center. Billettene gir god valuta for pengene, og du kan ta med deg hele familien din! Et glass med noe å drikke er inkludert i prisen og ekstra drikkevarer samt amerikanske snacks er tilgjengelig for kjøp. Sørg for å sikre deg en plass ved vinduet i tide, så er du sikker på at du får en flott utsikt over det imponerende fyrverkeriet.

Bestill billetter til 4th of July feiring på One World Observatory

4th of July feiring på Empire State Building

Billettene for 2021 vil koste $500 eller mer og er ikke tilgjengelige ennå. Send meg en e-post hvis du ønsker å få en påminnelse når billettene blir tilgjengelige: [email protected]

Empire State Building åpner dørene for en eksklusiv 4th of July-feiring. Kvelden starter i 80. etasje, hvor du ønskes velkommen med åpen bar og fingermat. Kl. 21:00 kan du gå ut på utkikkstårnet i 86. etasje, for en minneverdig utsikt over Macy’s fyrverkeri.

Bestill billetter til 4th of July feiring på Empire State Building

Hva kan jeg forvente av fyrverkerishowet? Se videoen min nedenfor:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter