9/11 Ground Zero Museum Workshop i New York

Kjøp billetter nå
911 Ground Zero Museum Workshop i New York

9/11 Ground Zero Museum Workshop i New York er et lite museum som viser fotografier og gjenstander som ble gjenfunnet etter angrepene 11. september 2001. Etter angrepene brukte folk fra blant annet New Yorks brannvesen (FDNY) måneder på å rydde opp i Ground Zero i New York. Grunnlegger av verkstedet, Gary Marlon Suson, var en fotograf på Ground Zero og så mange ting på nært hold. I 9/11 Museum Workshop har han stilt ut bilder han tok og gjenstander han fant, som besøkende kan holde.

Bestill dine billetter for 9/11 Workshop her

Contents

9/11 Ground Zero Museum Workshop

Grunnlegger Gary Marlon Suson var den offisielle fotografen til FDNY på Ground Zero. Dette tillot ham å ta sjeldne bilder og skaffe spesielle gjenstander som besøkende kan se og holde i 9/11 Workshop. Museet er inspirert av Anne Franks hus i Amsterdam; et lite museum som gir innblikk i en hendelse. I dette tilfellet er det et innblikk i livene til FDNY og gjenopprettingsteamene.

I dette museet som ligger i Meatpacking District ser du bilder av brannmenn og hunder som søker etter ofre, PATH-tunnelene under Ground Zero og «Æresvakten», seremonien da en kollega ble funnet. Under dette søket fant de mange gjenstander fra tvillingtårnene, som nå kan sees i Ground Zero Museum. Disse gjenstandene inkluderer «Frozen Clock», som viser det nøyaktige tidspunktet da det første tårnet kollapset og en kalender funnet i PATH-stasjonen, som har «Today is 11. September» utstilt. Det som gjør Ground Zero Workshop spesiell er at du får holde gjenstander og at grunnlegger Gary er tilstede for å fortelle deg mer om opplevelsen hans.

Museet i New York oppleves best ved hjelp av den interaktive lydomvisningen. Den tar deg forbi bilder og forteller deg når du kan holde en gjenstand. Du kan også høre fragmenter som ble spilt inn på Ground Zero. Tenk på bjeffende hunder, lastebiler som fjerner rusk og bønner som blir lest opp.

9/11 Ground Zero Museum Workshop i New York - Museumsgjenstander 9/11 Ground Zero Museum Workshop i New York - Utstilling

Forskjellen mellom 9/11 Museum og Workshop

I tillegg til 9/11 Ground Zero Workshop, finnes også 9/11 Museum i New York. 9/11 Museum ligger ved siden av 9/11 Memorial. Dette museet forteller historien om hendelsene på og rundt den dagen, samt opplevelsene til ofrene. 9/11 Ground Zero Museum Workshop er et interaktivt museum som fokuserer på perioden etter angrepene og gjenopprettingen av Ground Zero. I motsetning til de to andre museene kan du i dette museet ta på og holde gjenstander.

Erics tips: Det offisielle 9/11 Museum fokuserer på selve 9/11 og er definitivt et must å se i New York. Etter du har besøkt museet kan du besøke verkstedet for å gå i dybden. Ground Zero Workshop viser deg hvordan det var å være i frontlinjen på Ground Zero som brannmann, og du kan ta på gjenstander der. Museet er intimt og kan derfor være litt skremmende, hvert bilde og gjenstand har en historie.

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong. Denne kan du skrive ut og bruke som billetten din, eller så kan du fremvise den som en digital billett på telefonen din.

  • Beliggenhet: 420 West 14th Street, Meatpacking District

Bestill dine billetter for 9/11 Workshop her

Hvor mye koster billetter til 9/11 Ground Zero Museum Workshop?

Billetter til 9/11 Ground Zero Museum Workshop koster fra 356 kr.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt