9/11 Memorial i New York

Kjøp billetter nå
9/11 Memorial i New York

9/11 Memorial i New York er et minnesmerke dedikert til ofrene rammet av terrorangrepene på World Trade Center i 2001 (11. september) og 1993. Selve museet ligger under grunn og har en veldig spesiell, men også trist, atmosfære ved seg. Besøkende kan se deler av de originale søylene til Twin Towers og andre betydningsfulle gjenstander fra hendelsen, slik som en brannskadd ambulansebil, ødelagte telefonkiosker og hjelmer lagt igjen av brannmenn og andre redningsmenn. Minnesmerket (ikke museet) er åpent for alle besøkende. Nærmere 3 000 mennesker mistet livet som resultat av angrepene på World Trade Center og alle navnene deres er gravert i bronse rundt minnesmerket. Minnesmerket består av to kvadratiske fossefall, bygget nøyaktig der tvillingtårnene stod. Det er et veldig gripende sted, med disse to enorme nedsunkne fossefallene som er omringet av trær. Følelsen av sorg knyttet til dette monumentet blir enda sterkere når det er mørkt ute.

Betaler jeg for inngang til 9/11 Memorial?

Nei, 9/11 Memorial er gratis.

Hvordan kommer jeg meg til 9/11 Memorial?

Den enkleste måten å komme seg til 9/11 Memorial er via subway. Du kan ta A, C, J, Z, 2, 3, 4 eller 5 til Fulton Street. Derfra går du til Church Street, fortsetter videre ned gaten forbi One World Trade Center, og tar til høyre ved Thames Street.

Hva er åpningstidene til 9/11 Memorial?

9/11 Memorial holder åpent hver dag fra kl. 07:30 til 21:00. Den 11. september er 9/11 Memorial åpen for offentligheten fra kl. 15:00 til midnatt.

Er det noen turer med guide?

Ja, du kan bli med på en offisiell 9/11 Memorial Tour som er en guidet tur. I løpet av turen på 45 minutter kommer turguiden til å føre deg rundt minnesmerket mens han eller hun forteller deg om World Trade Center, hendelsene som fant sted 11. september i 2001 og konstruksjonen av 9/11 Memorial.

9/11 Tribute Museum har sin egne offisielle guidet tur. Denne turen er guidet av overlevende, restitusjonsarbeidere, familiemedlemmer og de første respondentene som overlevde angrepene. Sammen med disse vil du besøke viktige steder og lære om hva som skjedde på 9/11 samt dems opplevelse. Inngang til 9/11 Tribute Museum er inkludert i Memorial Walking Tour by 9/11 Tribute Museum.

Du kan også ta en guidet tur i Financial District, som ble berørt av angrepene. Hvis du ønsker å vite mer om 9/11 Memorial og Financial District kan du bli med på 9/11 Memorial and Financial District Walking Tour.

Kan jeg besøke 9/11 Museum?

Ja, du kan besøke 9/11 Museum. Museet ligger ved 9/11 Memorial. På museet kommer du til å se en vegg av berøringsskjermer med bilder av ofrenes ansikter. Ved å klikke på disse bildene kan du lese om hver av de. Kjøp dine billetter til 9/11 Museum før du reiser.

Kan jeg ta med barnevogn?

Ja, du kan ta med barnevogn til de offentlige stedene så lenge den ikke er i veien for gangtrafikken.

Kan jeg ta med mat og drikke til 9/11 Memorial?

Du får lov til å ta med en liten flaske og snacks, men vær oppmerksom på at dette er et veldig stille sted og det forventes at man oppfører seg respektfullt.

9/11 Memorial i New York - Survivor Tree 9/11 Memorial i New York - Sett ovenfra

Hvor kan jeg finne mer informasjon om Freedom Tower/One World Trade Center?

På siden min kan du lese alt du trenger å vite om Freedom Tower/One World Trade Center.

Hva er One World Observatory?

One World Observatory er et utkikkstårn som ligger i 100. til 102. etasje i One World Trade Center.

Erics tips: Jeg syntes at 9/11 Memorial er imponerende, rørende og vakkert konstruert. Ofte legger slektninger av de avdøde ofrene igjen bilder og kort ved navnene til sine kjære. Jeg kan fort bruke en time på å gå rundt her. Siden den gang har jeg besøkt 9/11 Memorial flere ganger og jeg har et ekstra tips. I løpet av vintermånedene blir det tidlig mørkt (rundt 16:30) og monumentet er da belyst, noe som er utrolig vakkert. Du kan se dette på et av bildene ovenfor.

9/11 Memorial i New York - Kveldstid9/11 Memorial i New York - Roser

Er 9/11 Memorial gratis?

Du kan besøke 9/11 Memorial gratis. på 9/11 Museum er man derimot nødt til å betale for inngang.

Er 9/11 verdt å besøke?

Ja, 9/11 Memorial er et veldig imponerende minnesmerke dedikert til offrene for angrepene på World Trade Center. Du kan besøke under åpningstidene, med en tur eller alene. Les mine tips.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter