Alvin Ailey i New York tickets

Kjøp billetter nå
Alvin Ailey i New York tickets

Alvin Ailey i New York tickets kan enkelt og trygt kjøpes på nett på forhånd. Det moderne showet fremføres av et av verdens mest populære dansekompanier: New York-baserte Alvin Ailey American Dance Theater. Kompaniet er kjent for å blande moderne danseteknikker med elementer fra afrikansk, karibisk og afroamerikansk dansekultur i sitt mangfoldige repertoar av danseforestillinger, og har blitt spesielt populære på grunn av sin kraftfulle dansestil og, selvfølgelig, de imponerende danserne selv.

Kjøp billetter til Alvin Ailey her

Contents

Alvin Ailey i New York

Alvin Ailey American Dance Theater, grunnlagt i 1958 av den banebrytende koreografen og danseren Alvin Ailey, er et anerkjent amerikansk dansekompani som er kjent for sine bidrag til moderne dans, sitt engasjement for afroamerikansk kulturuttrykk gjennom dans og for å fremme mangfold og inkludering i danseverdenen. Kompaniet har base i New York City, men turnerer ofte i USA og i utlandet. I New York holder Alvin Ailey American Dance Theater ofte spesialforestillinger og sesongforestillinger i New York City Center.

Erics tips: «Alvin Ailey fremfører ulike danser. Hvis du er i New York og vil se en forestilling, men ikke nødvendigvis en musikal, er dette et godt alternativ. Hvis du i tillegg liker moderne dans, kan denne forestillingen anbefales på det sterkeste.»

Hvordan kjøpe Alvin Ailey i New York tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter til Alvin Ailey NYC i lenken nedenfor. Jeg anbefaler at du kjøper billetter til Alvin Ailey New York City Center på nettet før du reiser til New York. Dette vil spare deg for tid, og viktigst av alt, du trenger ikke å stresse med å finne billetter når du er i New York.

Det er enkelt å kjøpe billetter:
 • Klikk på lenken og velg datoen du ønsker å gå
 • Fyll inn dine opplysninger og betal
 • Sjekk e-posten din for bekreftelse

Kjøp billetter til Alvin Ailey her

Alvin Ailey i New York tickets - DansAlvin Ailey i New York tickets - Dans

Praktisk informasjon

  • Alle show er passende for barn over 5 år.
  • Varighet: Varierer per danseforestilling
  • Sted: New York City Center Theatre, 131 W 55th Street
  • Hjelpemidler: 

Kjøp billetter til Alvin Ailey her

Har du ikke lyst til å se Alvin Ailey?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt