ARTECHOUSE i New York

Kjøp billetter nå
ARTECHOUSE i New York

ARTECHOUSE i New York er et kunstrom dedikert til innovative installasjoner som vil inspirere og forbløffe deg. Oppdag en verden der digital kunst står i sentrum, der utvidet virkelighet, virtuell virkelighet og interaktive utstillinger kombineres for å skape en oppslukende og overveldende opplevelse.

Kjøp billetter til ARTECHOUSE her

 

Nåværende utstilling: «Aṣẹ: Afro Frequencies»

ARTECHOUSE i New York

ARTECHOUSE i New York fanger besøkende med et landskap av skiftende utstillinger. Rommet vekkes til live med oppslukende digitale kunstverk og installasjoner som flytter grensene for kreativitet for enhver utstilling.

ARTECHOUSE viser verk av nye mediekunstnere og lar de besøkende utforske det nyeste innen kunst og teknologi gjennom halsbrekkende virtual reality-opplevelser og fantastiske skjermer for visualisering. Forbered deg på å bli forbløffet når hver roterende utstilling avdekker et nytt kapittel i den digitale kunstens utvikling.

Uansett om du er kunstentusiast, teknologientusiast eller bare nysgjerrig på det nyeste, lover ARTECHOUSE i New York en uforglemmelig reise inn i kunstens og teknologiens ubegrensede muligheter.

Kjøp billetter til ARTECHOUSE her

 

ARTECHOUSE i New York - Utstilling

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt