Bagasjeoppbevaring i New York

Kjøp billetter nå
Bagasjeoppbevaring i New York

Bagasjeoppbevaring i New York er å finne på forskjellige steder på Manhattan. Er du i transit og ønsker å få med deg litt sightseeing uten å dra på koffertene dine? Eller har du leid en leilighet du må sjekke ut av lenge før du flyr? Da er det flere steder i New York hvor du kan oppbevare kofferten din. På Grand Central Terminal eller Port Authority vil du nok ikke finne noen skap for bagasje, men alternativer finnes. For kun $ 1 per time kan du oppbevare bagasjen din på Manhattan eller i en annen bydel.

Bestill bagasjeoppbevaring i New York her

Hvor kan du oppbevare bagasjen din?

LuggageHero New York tilbyr et stort utvalg av oppbevaringsmuligheter på Manhattan. De har også filialer i andre nabolag i byen, og fortsetter å vokse. Du kan også oppbevare koffertene dine nær Penn Station, Wall Street og i Tribeca eller Hell’s Kitchen. Dessuten er det mange steder å lagre bagasje i New Jersey og Williamsburg. Alle oppbevaringsstedene overvåkes, slik at dine kofferter er trygge, mens du fortsetter å oppleve alt New York har å by på.

Hvordan fungerer det?

Det er enkelt å bruke bagasjeoppbevaring i New York. På nettsiden kan du søke etter et oppbevaringssted i ditt ønskede område. Med få, enkle, trinn kan du opprette en konto og vil motta en lenke til en reservasjonsside på e-post eller SMS. På reservasjonssiden kan du da starte tidtakeren når du er ved oppbevaringsstedet. Du vil motta et sikkerhetssegl som du kan bruke til å låse bagasjen din på en sikker måte. Hent bagasjen når du vil (men vær oppmerksom på når oppbevaringsstedet stenger!), og stopp tidtakeren på reservasjonssiden. Vis bekreftelsesnummeret som du kan finne på reservasjonssiden for å hente bagasjene dine. Du betaler for antall timer du har brukt. Enklere blir det ikke! Det koster kun $1 per koffert per time, i tillegg til et $2 håndteringsgebyr, og forsikring er inkludert i prisen.

Bestill bagasjeoppbevaring i New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter