Bagasjeoppbevaring i New York

Kjøp billetter nå
Bagasjeoppbevaring i New York

Bagasjeoppbevaring i New York er å finne på forskjellige steder på Manhattan. Er du i transit og ønsker å få med deg litt sightseeing uten å dra på koffertene dine? Eller har du leid en leilighet du må sjekke ut av lenge før du flyr? Da er det flere steder i New York hvor du kan oppbevare kofferten din. På Grand Central Terminal eller Port Authority vil du nok ikke finne noen skap for bagasje, men det finnes alltids alternativer i nærheten. Fra kun $ 5,90 per dag kan du oppbevare bagasjen din på Manhattan eller i en annen bydel.

Bestill bagasjeoppbevaring i New York her

Hvor kan du oppbevare bagasjen din?

Vertoe tilbyr et stort utvalg av oppbevaringsmuligheter på Manhattan. De har også filialer i andre nabolag i byen, og fortsetter å vokse. Du kan også oppbevare koffertene dine nær Penn Station, Grand Central, Times Square eller Wall Street. Dessuten er det mange steder å lagre bagasje i New Jersey og Brooklyn. Alle oppbevaringsstedene overvåkes, slik at dine kofferter er trygge, mens du fortsetter å oppleve alt New York har å by på.

Hvordan fungerer det?

Det er enkelt å bruke bagasjeoppbevaring i New York. På nettsiden kan du søke etter et oppbevaringssted i ditt ønskede område. Med få, enkle, trinn kan du reservere en plass for bagasjen din og du får en bekreftelse på e-post med all informasjon. De ansatte vil sjekke inn bagasjen din når du ankommer oppbevaringsstedet. Hent bagasjen når du vil (men vær oppmerksom på når oppbevaringsstedet stenger!). Vis bekreftelsesnummeret for å hente bagasjen din. Du betaler for antall dager du har brukt med kort. Enklere blir det ikke! Det koster kun fra $ 5,90 per koffert per dag.

Bestill bagasjeoppbevaring i New York her

Hvor kan jeg oppbevare bagasje i NYC?

Du kan oppbevare bagasje på en rekke forskjellige steder på Manhattan. Les mer og bestill bagasjeoppbevaring her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt