The Nutcracker i New York tickets

Kjøp billetter nå
The Nutcracker i New York tickets

Kjøp The Nutcracker i New York tickets før du reiser. Det er trygt og enkelt å kjøpe billetter til ballettforestillinger på nett. The Nutcracker («Nøtteknekkeren») fremføres årlig av New York City Ballet fra slutten av november til begynnelsen av januar. Denne berømte forestillingen med musikk komponert av Tchaikovsky og koreografi av Balanchine fremføres på David H. Koch Theater i Lincoln Center.

Billetter for 2024 er ikke tilgjengelig enda
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Kjøp dine billetter til The Nutcracker her

Contents

Juleshow med New York City Ballet

New York City Ballet fremfører The Nutcracker hvert år i løpet av julesesongen. Hvis du skal tilbringe julen i New York så kommer du definitivt i god julestemning ved å besøke dette fortryllende juleshowet for hele familien! Nøtteknekkeren finner sted rundt et stort juletre, og handlingen følger fortellingen om lille Clara som får en nøtteknekker til jul. Om natten kommer nøtteknekkeren til live i menneskelig størrelse, akkurat som alle de andre gavene, og det oppstår en konflikt mellom pepperkake-soldater og sultne mus.

New York City Ballet kommer til å gi deg en underholdene ettermiddag eller kveld med denne ballettforestillingen. Showet har så mange som 90 dansere på scenen, komplementert av 50 unge dansere fra The School of American Ballet. Publikum av alle aldre kommer til å bli imponert av dette flotte juleshowet!

The Nutcracker i New York tickets - Familiesamling The Nutcracker inNew York tickets - Blomster

Hvordan kjøpe The Nutcracker tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter til The Nutcracker i New York i oversikten nedenfor. Jeg anbefaler at du kjøper billetter til Nøtteknekkeren på nett før du reiser til New York. Da sparer du tid, og viktigst av alt, du slipper å stresse med å skaffe billetter når du er i New York.

Det er enkelt å kjøpe billetter:
  • Klikk på lenken og velg datoen du ønsker å gå
  • Fyll inn dine opplysninger og betal
  • Sjekk e-posten din for bekreftelse

Informasjon om forestillingen

  • Aldersgrense: Passende for alle aldre
  • Varighet: 2 timer
  • Beliggenhet: David H. Koch Theater, 20 Lincoln Center Plaza

Kjøp dine billetter til The Nutcracker her

Har du ikke lyst til å se The Nutcracker?

Se en mengde av andre ballettforestillinger her

The Nutcracker i New York tickets - Snø The Nutcracker i New York tickets - Jul

Se en liste over forestillinger og bestill direkte nedenfor!

Se under for en liste over datoer og bestill direkte!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt