The Nutcracker i New York tickets

The Nutcracker i New York tickets

Kjøp The Nutcracker i New York tickets før du reiser. Det er trygt og enkelt å kjøpe billetter til ballettforestillinger på nett. The Nutcracker («Nøtteknekkeren») fremføres årlig av New York City Ballet fra slutten av november til begynnelsen av januar. Denne berømte forestillingen med musikk komponert av Tchaikovsky og koreografi av Balanchine fremføres på David H. Koch Theater i Lincoln Center.

Billetter for 2021 er ikke tilgjengelig enda

Ønsker du å motta en e-post så snart billettene er tilgjengelige på min nettside? Send en e-post til [email protected], så gir jeg deg beskjed samme dag som billettene blir lagt ut for salg!

Juleshow med New York City Ballet

New York City Ballet fremfører The Nutcracker hvert år i løpet av julesesongen. Hvis du skal tilbringe julen i New York så kommer du definitivt i god julestemning ved å besøke dette fortryllende juleshowet for hele familien! Nøtteknekkeren finner sted rundt et stort juletre, og handlingen følger fortellingen om lille Clara som får en nøtteknekker til jul. Om natten kommer nøtteknekkeren til live i menneskelig størrelse, akkurat som alle de andre gavene, og det oppstår en konflikt mellom pepperkake-soldater og sultne mus. New York City Ballet kommer til å gi deg en underholdene ettermiddag eller kveld med denne ballettforestillingen. Showet har så mange som 90 dansere på scenen, komplementert av 50 unge dansere fra The School of American Ballet. Publikum av alle aldre kommer til å bli imponert av dette flotte juleshowet!

The Nutcracker i New York tickets - FamiliesamlingThe Nutcracker inNew York tickets - Blomster

Hvordan kjøpe billetter til Nøtteknekkeren?

Billettene til The Nutcracker fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får utlevert i billettluken til teateret). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billettene dine til Nutcracker her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Det du ser er det du betaler!
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Ingen tredjeparter: du kjøper direkte fra kilden
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Betal trygt med kredittkort eller PayPal

Send meg en e-post til [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Show informasjon

  • Aldersgrense: Passende for alle aldre
  • Varighet: 2 timer
  • Beliggenhet: David H. Koch Theater, 20 Lincoln Center Plaza
  • Klikk her for å se David H. Koch Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Nutcracker her

Har du ikke lyst til å se The Nutcracker?

Se en mengde av andre ballettforestillinger her

The Nutcracker i New York tickets - SnøThe Nutcracker i New York tickets - Jul

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter