Erics New York Den er gratis i App Store
App storeGoogle play
The Nutcracker i New York tickets

The Nutcracker i New York tickets

The Nutcracker i New York Tickets

Kjøp billettene dine her

Kjøp The Nutcracker i New York tickets før du reiser. Det er trygt og enkelt å kjøpe billetter til ballettforestillinger på nett. The Nutcracker (“Nøtteknekkeren”) fremføres årlig av New York City Ballet fra slutten av november til slutten av desember. Denne berømte forestillingen med musikk komponert av Tchaikovsky og koreografi av Balanchine fremføres på David H. Koch Theater i Lincoln Center.

Billetter for 2019 er ikke tilgjengelige ennå
Vil du motta en e-post straks billettene er tilgjengelige? Send meg en e-post på eric@newyork.no så gir jeg deg beskjed straks billettene er lagt ut.

Finn billettene dine


Søk etter billetter
Betal trygt og enkelt med:  

Juleshow med New York City Ballet

New York City Ballet fremfører The Nutcracker hvert år i løpet av julesesongen. Hvis du skal tilbringe julen i New York så kommer du definitivt i god julestemning ved å besøke dette fortryllende juleshowet for hele familien! Nøtteknekkeren finner sted rundt et stort juletre, og handlingen følger fortellingen om lille Clara som får en nøtteknekker til jul. Om natten kommer nøtteknekkeren til live i menneskelig størrelse, akkurat som alle de andre gavene, og det oppstår en konflikt mellom pepperkake-soldater og sultne mus. New York City Ballet kommer til å gi deg en underholdene ettermiddag eller kveld med denne ballettforestillingen. Showet har så mange som 90 dansere på scenen, komplementert av 50 unge dansere fra The School of American Ballet. Publikum av alle aldre kommer til å bli imponert av dette flotte juleshowet!

The Nutcracker i New York Tickets - Notteknekkeren The Nutcracker i New York Tickets - Marie med notteknekkeren

Hvordan kjøpe billetter til Nøtteknekkeren?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt, kommer du med en gang til å bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får utlevert i billettluken til teateret). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Det du ser er det du betaler!
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Ingen tredjeparter: du kjøper direkte fra kilden
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Betal trygt med kredittkort eller PayPal

Send meg en e-post til eric@newyork.no hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Show informasjon

  • Aldersgrense: Passende for alle aldre
  • Varighet: 2 timer
  • Beliggenhet: David H. Koch Theater, 20 Lincoln Center Plaza

Har du ikke lyst til å se The Nutcracker?

Se en mengde av andre ballettforestillinger her

The Nutcracker i New York Tickets - Sleden

Kjøp billettene dine til New York City Ballet's The Nutcracker her

Kjøp billettene dine her

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter