Bateaux New York cruise med middag (3 timer)

Kjøp billetter nå
Bateaux New York cruise med middag

Det beste cruiset med den flotteste utsikten over New York må nok være Bateaux New York cruiset med middag. Båten har store runde vinduer og så fort du stiger om bord kommer du til å merke hvor luksuriøst dette cruiset er. Bordet ditt vil være ferdig dekket og du kan begynne kvelden med en drink. Du kommer også til å merke hvordan de flotte vinduene gir deg en panoramautsikt over byen, og derfor spiller det heller ingen rolle hvilket bord du sitter ved. Du kommer uansett til å få en fantastisk utsikt, for du er jo tross alt på et Bateaux New York cruise med middag!

Bestill billetter til Bateaux New York cruise med middag her

Panoramautsikt over New York

Om bord på båten kommer det til å være et jazzband som spiller passende bakgrunnsmusikk til middagen. På dette tre timer lange cruiset kommer du til å få sett Manhattans skyline, samt cruise forbi berømte severdigheter, slik som blant annet Brooklyn Bridge, De forente nasjoners hovedkvarter, Empire State Building og den imponerende Frihetsgudinnen. New York blir faktisk enda flottere på kveldstid og i mørket! Om bord på båten er du velkommen til å gå ut på dekket og ta bilder.

Bateaux New York cruise med middag - Skyline Bateaux New York cruise med middag - Utsikt

En romantisk aften

Hvis du virkelig ønsker å overraske din kjære så er «Romance Dinner Cruise»-pakketilbudet midt i blinken for deg! Du kommer til å få et spesielt bord med en kald flaske musserende vin og den heldige kvinnen vil få en bukett roser. Jeg tok dette cruiset sammen med min kone og jeg kan derfor bekrefte at hun ble veldig overrasket og likte det svært godt. Det var en super start på en god kveld!

Et treretters måltid er inkludert i prisen når du bestiller. Med dette tilbudet må du betale separat for drinker, men til en veldig gunstig pris etter New York standard. Det koster $8 for en øl, $10 for et glass vin og $15 for en cocktail. Du kan også velge alternativet “First Class” som inkluderer en åpen bar.

Erics tips: Dette cruiset med middag er litt dyrere enn de andre, men fordelen med dette cruiset er selvfølgelig selve båten. På denne båten får du den aller flotteste utsikten over byen, uansett hvor du sitter. Maten er god, stemningen er på topp og utsikten er uforglemmelig.

Bateaux New York cruise med middag - Romantisk middag Bateaux New York cruise med middag - Live musikk

Praktisk informasjon

Etter at du har betalt kommer du til å bli tilsendt en kupong (voucher) som du må vise frem ved båtens billettluke, 30 minutter før ombordstigning. Du kan enten printe ut kupongen eller vise den frem på mobiltelefonen din.

Båten reiser fra Chelsea Pier. Det er enkelt å komme seg dit med subway-linje A, C og E. Det forventes at du kler deg pent. Joggesko og jeans er ikke akseptabelt. Det forventes at menn har på seg en dressjakke og slips, men hvis du møter opp i en fin skjorte uten jakke eller slips så får du sikkert også lov til å gå om bord. Ettersom alle gjestene er pent kledd og pyntet blir det en skikkelig festlig stemning om bord på cruiset!

  • Varighet: 3 timer
  • Avgangssted: Chelsea Pier
  • Avgangstider: Hver dag kl. 19:00

Bestill billetter til Bateaux New York cruise med middag her

Bateaux New York cruise med middag - UtsikterBateaux New York cruise med middag - Frihetsgudinnen

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter