Bear Mountain fra New York dagstur

Kjøp billetter nå
Bear Mountain i New York dagstur

En dagstur til Bear Mountain fra New York er perfekt hvis du ønsker et avbrekk fra det travle bylivet i Manhattan og samtidig har lyst til å oppleve den vakre naturen i staten New York. «Indian Summer» er et kjent begrep i USA; dette er en varm høstsesong full av fargefulle blader i skogene. Den vekslende naturen er et utrolig syn, spesielt på grunn av de gule, røde og oransje bladene som farger skogen helt gylden. Bli med på denne turen, len deg tilbake og slapp av mens båten frakter deg til Bear Mountain. Du kommer til å få et par timer til å besøke de ulike severdighetene.

Bestill din Bear Mountain i New York dagstur her

Historiske Bear Mountain

Denne dagsturen tar deg med til Bear Mountain; et naturreservat som ligger i Hudson Highlands i staten New York. Bear Mountain ligger omtrent 70 km fra Manhattan, og det tar ikke lang tid før synet av høye skyskrapere byttes ut mot vakre skoger og natur. I løpet av månedene september, oktober og november (når turen er tilgjengelig) farges alle trærne gradvis oransje, gule og røde.

Høst i staten New York

Opplev høstsesongen i staten New York på denne dagsturen. Båten bruker omtrent to og en halv time til destinasjonen i Bear Mountain. På veien seiler den forbi mange interessante severdigheter, slik som blant annet Palisades, Grant’s Tomb, George Washington Bridge og Cloisters. I tillegg til å innta den flotte utsikten kan du også bestille noe fra den den tyske Oktoberfest-inspirerte menyen. Du kan også høre på live musikk i form av tyske oom-pah og polka band mens båten fortsetter nordover langs Hudson-elven før den ankommer Bear Mountain. Når du har kommet i land har du tre timer til å utforske området og severdighetene som Bear Mountain har å by på.

Du kan for eksempel besøke Trailside Museums og Zoo, Estuarine Reserve og Bird Refuge på Iona Island, Perkins Tower, karusellen og paviljongen. Denne dagsturen er perfekt hvis du har besøkt New York City før og du nå har lyst til å se mer av nærliggende områder. Etter tre timer med sightseeing i Bear Mountain kan du hoppe ombord på båten som frakter deg tilbake igjen til Manhattan. Du ankommer turens originale avgangssted i Manhattan rundt kl. 17:30.

Erics tips: Dagsturen til Bear Mountain er en perfekt måte å komme seg ut av byen for en dag. Du kan nyte en drink eller en matbit, eller du kan ta en tur på dekket, mens båten cruiser forbi det vakre landskapet. Du kommer sikkert ikke til å kjede deg! På Bear Mountain dro jeg til Bear Mountain Inn, hvor jeg spiste utrolig mye på en spis-alt-du-orker-buffet. Du kan selvfølgelig også gjøre noe mer aktivt, som for eksempel å gå helt opp til fjelltoppen.

Bear Mountain i New York dagstur VanntarnBear Mountain i New York dagstur Hostfarger

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post som du kan printe ut og bytte inn for å få utlevert et boarding pass, eller så kan du vise frem kupongen som en mobil-billett på mobiltelefonen din.

Denne turen inkluderer ingen måltid. Ombord på båten er det mulig å kjøpe brus, øl, cocktails, sandwiches, pølse i brød og annen snacks.

Denne dagsturen er bare tilgjengelig i september, oktober og november.

  • Avgangssted: Pier 83, Hudson River Greenway
  • Avgangstid: kl. 09:00
  • Varighet: omtrent 8 timer (2,5 timer cruise, 3 timer på stedet, 2,5 timer seiling tilbake)
    Rundt kl. 17:30 kommer du tilbake igjen til turens originale avgangssted

Bestill Bear Mountain i New York dagstur her

Bear Mountain i New York dagstur TogspoBear Mountain i New York dagstur Bear Mountain Inn

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt