Big Bus i New York

Kjøp billetter nå
Big Bus i New York

Big Bus i New York er en av byens hovedleverandører for hop-on-hop-off-bussturer. En hop-on-hop-off-buss er en ideell måte å se mye av New York i løpet av kort tid. Særlig i løpet av reisens første dager, siden det er en flott måte å gjøre seg kjent med byen.

Kjøp Big Bus-billetter her

Contents

Big Bus sine ruter

Hop-on-hop-off-bussen gir deg frihet og fleksibilitet til å lage ditt eget program. Du kan enten hoppe av på ulike steder for å utforske severdighetene og besøke attraksjonene, eller så kan du slappe av og forbli sittende på bussen under hele ruten og bare lytte til guiden. I New York tilbyr Big Bus to forskjellige ruter for øyeblikket:

  • Uptown tour
  • Downtown tour
  • Evening tour

Uptown Tour (omtrent 2 timer)

På Uptown-ruten kjører bussen gjennom gatene i Midtown Manhattan og Upper East Side. Du vil se et utvalg av Manhattans berømte landemerker, som Grand Central Terminal, Chrysler Building og The Met.

Downtown Tour (omtrent 2 timer)

Oppdag en rekke av New Yorks nabolag med Downtown-ruten, som SoHo, Chinatown og Financial District. Langs veien får du et flott utvalg fotomuligheter, som for eksempel Empire State Building, One World Trade Center og Flatiron Building.

Big Bus i New York - Buss Big Bus in New York - utsikt

Nattruten (The Evening Tour) (omtrent 1,5 til 2 timer)

New York ser fullstendig annerledes ut etter mørkets fall! Fra bussen har du en flott utsikt over byens livlige gater og får sett verdensberømte attraksjoner som Rockefeller Center, Times Square og Empire State Building. Bussen tar deg med over Manhattan Bridge til Brooklyn, hvor du får en fantastisk utsikt over Manhattans skyline. I motsetning til andre ruter er ikke dette en hop-on-hop-off-busstur, og du blir værende på bussen under hele turen.

Bestill billetter til Big Bus Evening Tour her

Big Bus in New York - Times Square på kvelden Big Bus in New York - Night Tour

Brooklyn Tour (omtrent 2 timer)

Vil du ta en busstur gjennom Brooklyn? I løpet av denne ruten blir du introdusert til det mest bebodde området i New York City: Brooklyn. Oppdag bydelens hovedattraksjoner, som Brooklyn Bridge, Flatbush, Barclays Center og Brooklyn Botanic Garden.

Big Bus Brooklyn Tour går ikke for øyeblikket. Det eneste tilgjengelige alternativet er Brooklyn Sightseeing Bus Tour, men en annen super måte å utforske Brooklyn på er ved å leie en sykkel

Erics tips: «Begynn ditt hopp-på-hopp-av-eventyr tidlig om morgenen, når det er relativt stille. Fant du deg et bra sete? Bli værende ombord og nyt turen! Hop-on-hop-off-bussene er ikke anbefalt som en form for transport, ettersom at de tar omveier og kan være treige.»

Big Bus-billetter

Velg mellom et utvalg av billetter: discover-billetter, essential-billetter og explorer-billetter samt billetter for Evening Tour. Med den discover-billetten får du tilgang til Downtown-ruten for en hel dag. En essential-billett gir deg tilgang til både Uptown- og Downtown-rutene for 1 dag. Om du går for explorer-billetten får du 2 dager med tilgang til Uptown- og Downtown-rutene.

Med alle billettene mottar du gratis hodetelefoner som du kan bruke til å lytte til den profesjonelle guiden. Guiden forteller deg interessante fakta om alle severdighetene mens du passerer dem og om New Yorks historie.

Tenker du på å skaffe deg et New York Pass? Dette passet inkluderer én Big Bus-billett som lar deg ta Uptown- eller Downtown-ruten.

Big Bus i New York - Krysser Times Square

Praktisk informasjon

Etter billettkjøp mottar du en kupong via e-post som inneholder all den informasjonen du trenger. For å bruke det bare viser du frem en printet eller mobil utgave av kupongen til en Big Bus-representativ ved et av stoppene og hopper ombord.

  • Avgangstider og avgangsteder:
    • Downtown-ruten: mellom kl. 09:00 og 16:00, regelmessige avganger fra Times Square
    • Uptown-ruten: mellom kl. 09:00 og 16:00, regelmessige avganger fra Times Square
  • Bussene kjører ikke på Thanksgiving og Nyttårsaften
  • Barn under 3 år reiser gratis

Bestill Big Bus-billetter her

Les mer om andre hop-on-hop-off-busser i New York

Hvor lang tid tar Big Bus turen?

Det finnes flere ruter bussen kjører. Ut i fra hvilket rute du velger tar det mellom 2 og 2,5 timer. Les mer om rutene her.

Er Big Bus i New York verdt turen?

Ja, jeg anbefaler spesielt førstegangsbesøkende å prøve Big Bus. Du får sett mye av byen på kort tid. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt