Billig Helikoptertur over New York

Kjøp billetter nå
Billige helikopterturer over New York

Billig helikoptertur over New York viser deg alle severdighetene fra luften. En helikoptertur er en av mine favorittaktiviteter i New York, men ta i betraktning at helikopterturer ikke er billig. Mange av helikopterturene går fra heliporten på Lower Manhattan, som er lett tilgjengelig. Tilgjengeligheten gjør også at turene er relativt dyre. Et mindre dyrt, men bra alternativ er helikopterturer som går fra utenfor Manhattan.

Contents

Rimlig helikoptertur NYC

Ønsker du å ta en helikoptertur i New York men har et begrenset budsjett og villig til å reise litt lengre? Da burde du bestille en av turene nedenfor. Turene vil gi deg den samme opplevelsen av en helikoptertur over Manhattan, for en lavere pris. Turene går fra en heliport i New Jersey, en kort kjøretur fra Manhattan.

Billigste helikoptertur

Den korteste helikopterturen tar mellom 12 til 15 minutter. Dette virker ikke særlig lenge, men i løpet av turen vil du så absolutt passere mange severdigheter. Du vil for eksempel ha en vakker utsikt over Frihetsgudinnen, Ellis Island, Wall Street og Brooklyn Bridge. Dette er definitivt en minnerik opplevelse for bare 2253 kr!

Bestill billig helikoptertur over New York her

Helikoptertur med Central Park

Ønsker du en lengre flytur hvor du også kan beundre Central Park fra luften? Da kan du velge en helikoptertur på mellom 17 til 19 minutter. Etter takeoff vil du passere Frihetsgudinnen og Downtown Manhattan, etterfulgt av East River og oppover Du vil ha en utsikt over Empire State Building og Midtown Manhattan før turen over Central Park og mot Hudson. Etter dette vil helikopteret sette kursen tilbake til New Jersey. For 2 553 kr kan du nyte denne enestående utsikten over New York City.

Bestill helikoptertur over Central Park her

Lang helikoptertur

Ønsker du å oppleve den ultimate helikopterturen? Da kan du velge den lengste turen for 3094 kr, som ikke tar mindre enn 20 til 25 minutter. Denne ekstra lange turen tar en stor, sirkulær tur rundt Manhattan. Siden helikopterturen flyr til Bronx kan du til og med se Yankee Stadium. I tillegg vil du se alle severdighetene som også er inkludert i de to andre turene. Som for eksempel Frihetsgudinnen og Empire State Building.

Bestill lang helikoptertur her

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på smarttelefonen din.

  • Varighet: varierer
  • Avgangspunkt: Kearny, New Jersey heliport. Den enkleste måten å komme seg hit på er med PATH, som du tar til Journal Square Station ($ 2.75). For den gjenstående veien fra stasjonen til heliporten kan du enten ta Uber eller Taxi. Det vil ta omtrent 10 minutter. Hvis du vil ta bil fra Manhattan anbefaler jeg å forhåndsbestille transport til Kearny Heliport her.
  • Avgangstid: Daglig mellom 9:00 til 17:00
  • Aldersgrense: Alle aldre, barn fra 0-1 år kan bli med for en lavere kostnad og må sitte på fanget.
  • Oppmøte minimum 1 time før avgang
  • Maksimum 6 passasjerer per helikopter.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt