Blue Man Group i New York tickets

Blue Man Group i New York tickets

Kjøp billettene dine her

Hva kan du forvente deg når du kjøper Blue Man Group i New York tickets? Dette er nok ikke så veldig hjelpsomt, men den eneste måten å forstå denne opplevelsen er ved å se forestillingen selv. Jeg skal prøve så godt jeg kan å beskrive Blue Man Group forestillingen. Stykket handler om tre menn, uten både ører og hår. Disse blå skapningene verken snakker eller lager lyder. Oppdraget deres er å introdusere diverse tekniske oppfinnelser til publikum, så vær forberedt på en kveld full av overraskelser! Blue Man Group fremføres på Astor Place Theatre og du kan kjøpe billetter til forestillingen på nett før du reiser til New York. Dette er enkelt og trygt, og i tillegg sparer du både tid og penger.

Kjøp billetter til Blue Man Group her

Eksklusivt: Velg alternativet for «Fleksibel billett» ved bestilling og du kan avbestille eller endre bestillingen opptil 72 timer før forestillingen!

Contents

Finn billettene dine

Betal trygt og enkelt med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Unik underholdning

Dette er hvordan Blue Man Group beskriver seg selv: «Husker du den gangen da du var liten og en av fantasivennene dine tok deg i hånden og fulgte deg til en verden som så ut som din egen, bare lysere? Nei? Ikke jeg heller».

Denne typen underholdning laget av disse tre skuespillerne er helt unik, og du vil ikke kunne finne noe likt! Ved å kombinere musikk, teknologi og komedie lager de en forestilling som er passende for alle aldre. Showet debuterte i 1991 og er et av de showene på off-Broadway i New York som har blitt fremført lengst. Jeg er helt sikker på at du kommer til å le godt når du ser hvordan de blå mennene reagerer til moderne gjenstander. De er både nysgjerrige og overrasket. Du vil også bli imponert av sci-fi trommer, tankebobler av LED-skjermer og mange andre stilige gjenstander som gruppen har laget. Du tenker kanskje at denne forestillingen ikke er for deg, men jeg garanterer at du kommer til å få en morsom kveld på teateret!

Blue Man Group i New York tickets - Trommer Blue Man Group i New York tickets - Blue Man på stolene

Hvordan kjøpe Blue Man Group i New York tickets?

Billettene til Blue Man Group fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Kjøp billetter til Blue Man Group her

Blue Man Group i New York tickets - Trommer Blue Man Group i New York tickets - På scenen

Erics tips: «Hvem har ikke hørt om Blue Man Group? Det er med god grunn at forestillingen har blitt en internasjonal suksess; den er nemlig utrolig underholdende. Du kan forvente deg ekte slapstick humor, som er perfekt for barnefamilier. Jeg hadde sitteplass i poncho-seksjonen, godt nærme scenen.»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Barn under 4 år er ikke tillatt i teatret.
 • Varighet: Omtrent 1 time og 30 minutter, ingen pause
 • Sted: Astor Place Theatre, 434 Lafayette Street
 • Hjelpemidler: 
 • for å se Astor Place Theatre-setekartet

Kjøp billetter til Blue Man Group her

Har du ikke lyst til å se Blue Man Group?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kjøp billettene dine til Blue Man Group her Kjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på ons 15. mai 2024 19:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ons 15. mai 2024 19:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt