Blue Man Group i New York tickets

Blue Man Group i New York tickets

Kjøp billettene dine her

Hva kan du forvente deg når du kjøper Blue Man Group i New York tickets? Dette er nok ikke så veldig hjelpsomt, men den eneste måten å forstå denne opplevelsen er ved å se forestillingen selv. Jeg skal prøve så godt jeg kan å beskrive Blue Man Group forestillingen. Stykket handler om tre menn, uten både ører og hår. Disse blå skapningene verken snakker eller lager lyder. Oppdraget deres er å introdusere diverse tekniske oppfinnelser til publikum, så vær forberedt på en kveld full av overraskelser! Blue Man Group fremføres på Astor Place Theater og du kan kjøpe billetter til forestillingen på nett før du reiser til New York. Dette er enkelt og trygt, og i tillegg sparer du både tid og penger.

Kjøp billettene dine til Blue Man Group her

Kjøp billetter til Blue Man Group nå, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

Unik underholdning

Dette er hvordan Blue Man Group beskriver seg selv: «Husker du den gangen da du var liten og en av fantasivennene dine tok deg i hånden og fulgte deg til en verden som så ut som din egen, bare lysere? Nei? Ikke jeg heller».

Denne typen underholdning laget av disse tre skuespillerne er helt unik, og du vil ikke kunne finne noe likt! Ved å kombinere musikk, teknologi og komedie lager de en forestilling som er passende for alle aldre. Showet debuterte i 1991 og er et av de showene på off-Broadway i New York som har blitt fremført lengst. Jeg er helt sikker på at du kommer til å le godt når du ser hvordan de blå mennene reagerer til moderne gjenstander. De er både nysgjerrige og overrasket. Du vil også bli imponert av sci-fi trommer, tankebobler av LED-skjermer og mange andre stilige gjenstander som gruppen har laget. Du tenker kanskje at denne forestillingen ikke er for deg, men jeg garanterer at du kommer til å få en morsom kveld på teateret!

Blue Man Group i New York tickets - TrommerBlue Man Group i New York tickets - Blue Man på stolene

Hvordan kjøpe Blue Man Group i New York tickets?

Billettene til Blue Man Group fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at du ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billettene dine til Blue Man Group her

Blue Man Group i New York tickets - Trommer Blue Man Group i New York tickets - På scenen

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Erics tips: Hvem har ikke hørt om Blue Man Group? Det er med god grunn at forestillingen har blitt en internasjonal suksess; den er nemlig utrolig underholdende. Du kan forvente deg ekte slapstick humor, som er perfekt for barnefamilier. Jeg hadde sitteplass i poncho-seksjonen, godt nærme scenen. Hvis du allerede har sett Blue Man Group i London vil du ikke få se noe nytt, så velg heller STOMP.

Informasjon om forestillingen

 • Passende for barn på 8 år og eldre. Barn under 4 år er ikke tillatt i teatret.
 • Varighet: Omtrent 1 time og 45 minutter, ingen pause
 • Sted: Astor Place Theater, 434 Lafayette Street
 • for å se Astor Place Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Blue Man Group her

Har du ikke lyst til å se Blue Man Group?

Se en mengde av andre Broadway-show her

 

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til Blue Man Group herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter