Madison Square Garden i New York

Kjøp billetter nå
Madison Square Garden i New York

Madison Square Garden (også kjent som MSG eller The Garden) er New Yorks største og mest berømte stadion. Stadionet har plass til opptil 20 000 mennesker, og her organiseres det mange konserter og sportsarrangementer. Dette er også hjemmebanen til basketballaget New York Knicks og ishockeylaget New York Rangers. Her finnes det også en kino, et teater, en restaurant og et konferansesenter. MSG er så berømt at det til og med har sin egen TV-kanal.

Bestill dine Madison Square Garden billetter til konserter eller sportsbegivenheter her 

Contents

Høydepunkter i Madison Square Garden

Madison Square Garden arrangerer konserter med noen av verdens største stjerner. Artistene som opptrer her følger i fotsporene til blant annet Frank Sinatra, Elvis Presley, Michael Jackson, Madonna og rockebandet Queen. Dette lokalet er ikke bare kjent for sine musikalske show; det er nemlig også stedet hvor republikanerne, ledet av George W. Bush, holdt sin Convention i 2004.

En kort historie

Madison Square Garden slik som vi kjenner det i dag er ikke det originale stadionet. Den første stadionet ble bygget i 1879, på Madison Square. Den ble hovedsakelig brukt som et sirkustelt. I 1890 ble bygningen revet slik at en ny variant kunne bli bygget på akkurat samme sted. I 1929 ble MSG flyttet til krysset mellom 50th Street og 8th Avenue. Den nåværende stadionet ble bygget i 1969 og ligger ovenfor Pennsylvania Station.

Madison Square Garden i New York - Utvendig Madison Square Garden i New York - Billboard

Bli med på en Madison Square Garden All Access Tour

Har du lyst til å ta en titt bak kulissene på et så stort arrangementlokale, eller er du bare litt nysgjerrig og ønsker å lære litt mer om selve bygningen? Bli med på en Madison Square Garden All Access Tour. Du blir vist rundt inne på «The Garden» av en guide, og det kan til og med hende du får tatt en titt inn i garderobene til berømte idrettslag, som New York Knicks og New York Rangers, begge med hjemmebane her på dette stadionet. Du kommer også til å få høre litt om historien til The Garden og få vite hvilke legendariske øyeblikk som har funnet sted her i løpet av de siste 130 årene.

Kjøp billetter til Madison Square Garden All Access Tour her

Madison Square Garden i New York - All Access Tour Knicks Madison Square Garden i New York - All Access Tour Rangers

Hvordan kommer man seg til Madison Square Garden?

Det er enkelt å komme seg til Madison Square Garden fra hvor som helst i New York ettersom at stadionet ligger i Midtown Manhattan. Den runde bygningen ligger ovenfor Pennsylvania Station, på 7th Avenue (mellom West 31st Street og West 33rd Street). Det er enkelt og greit å komme seg til en konsert eller kamp i Madison Square Garden, spesielt hvis det er gåavstand fra hotellet ditt. Hvis hotellet ditt ligger litt lenger unna kan du benytte deg av subway A, C eller E til Eighth Avenue station. Eller så kan du ta linje 1, 2 eller 3 og gå av på Seventh Avenue i Penn Station.

Det finnes ingen skap for oppbevaring av gjenstander, så ta ikke med store bager. Bagen din må få plass under setet ditt. Visste du at i løpet av ishockeysesongen ligger isbanen under basketballbanen? På denne måten er det mulig å se en basketballkamp på dagtid og en ishockeykamp på kveldstid!

Erics tips: «Hvis du har muligheten til å gå på et arrangement i Madison Square Garden så burde du absolutt gjøre det! Det er alltid en utrolig opplevelse å dra på en kamp eller en konsert sammen med entusiastiske New Yorkere som publikum. På grunn av stadions sentrale beliggenhet er det veldig enkelt å komme seg hit.»

Arrangementer og konserter i Madison Square Garden?

Nesten daglig er det konserter og sportsbegivenheter i Madison Square Garden du delta på. Kjøp billetter og nyt atmosfæren i denne legendariske arenaen!

Bestill dine Madison Square Garden billetter til konserter eller sportsbegivenheter her 

Madison Square Garden i New York - Inne

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt