Brooklyn Brewery and Beer Tour

Kjøp billetter nå
Brooklyn Brewery and Beer Tour

Brooklyn Brewery and Beer Tour er et perfekt alternativ for øl-entusiaster som alltid har hatt lyst til å lære mer om New Yorks lokale bryggerier og øl fra mikrobryggerier (craft beers). En profesjonell guide tar deg med til hotspots for øl i New York og forteller deg mer om historien bak disse bryggeriene og produktene deres. Selvfølgelig kommer du også til å få muligheten til å smake på lokale øl!

Bestill billetter til Brooklyn Brewery and Beer Tour her

Contents

Brooklyn Brewery and Beer Tour

Ølturen begynner på Wild East Brewing Company, et bryggeri som ligger midt i Brooklyn. De brygger ølene sine med både tradisjonelle teknikker og innovative metoder, noe som resulterer i en rekke klassiske og progressive øltyper. Her kan du smake på en av deres hazy IPA-er, fatlagrede øl eller farmhouse ale.

Etter bryggeribesøket setter du kursen mot Sunset Park i Brooklyn. Her besøker du Five Boroughs Brewing. Som navnet tilsier, kommer bryggerne fra de fem bydelene i New York for å lage øl som forener. Her kan du ikke bare smake på deres IPA, pilsner eller hoppy lager, men også få et innblikk i kvalitetslaboratoriet.

Turens siste stopp er Big aLICe Barrel Room (nei, det er ingen skrivefeil). Dette er et lisensiert gårdsbryggeri i delstaten New York, noe som betyr at de utelukkende samarbeider med bønder i delstaten for å lage virkelig lokalt øl. Prøv en av deres prisbelønte sours, stouts eller lagers.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på mobiltelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: 3,5 timer
  • Avgangssted: Wild East Brewing Company i Brooklyn

Bestill billetter til Brooklyn Brewery and Beer Tour her

Brooklyn Brewery and Beer Tour Beer - hotspot Brooklyn Brewery and Beer Tour - Lokalt bryggeri

Brooklyn Pub Crawl

Synes du turen ovenfor er litt for dyr? Da kan du velge dette billigere alternativet i stedet. Her besøker du et utvalg av barer og klubber i bydelen Brooklyn. I tillegg tar guiden deg med rundt i Williamsburg-nabolaget. Du får en omvisning i området og en morsom kveld på byen.

Bestill Brooklyn Pub Crawl her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt