Brooklyn Brewery and Beer Tour

Brooklyn Brewery and Beer Tour

Brooklyn Brewery and Beer Tour er et perfekt alternativ for øl-entusiaster som alltid har hatt lyst til å lære mer om New Yorks lokale bryggerier og øl fra mikrobryggerier (craft beers). En profesjonell guide tar deg med til fire hotspots for øl i New York og forteller deg mer om historien bak disse bryggeriene og produktene deres. Selvfølgelig kommer du også til å få muligheten til å smake på lokale øl!

Bestill billetter til Brooklyn Brewery and Beer Tour her

Denne turen er utilgjengelig for øyeblikket. Du kan eventuelt ta Underground Brooklyn Brew Tour

Contents

Fire bryggerier i New York

Turen begynner på Birreria Brewery i Flatiron District. Dette er et av de få bryggeriene som ligger på Manhattan. Etter å ha smakt på den hjemmebryggede ølen fortsetter du videre til det neste, og mest berømte, stoppestedet på turen: nemlig Brooklyn Brewery i Williamsburg. Ølene til Brooklyn Brewery, som for eksempel Brooklyn Lager, er veldig populære i New York og blir stadig mer populære i resten av verden også. Du kan til og med få kjøpt de i butikkene i Norge! Dette ølet fra mikrobryggeriet er noe du bare må smake på i løpet av denne turen med guide til bryggerier i New York.

Neste stoppested er Spuyten Duyvil som også ligger i Brooklyn. Dette er en bar i stedet for et bryggeri, og den blir betraktet som den beste baren for øl i New York. Her vil du bli tilbudt flere forskjellige craft beers, samt bli servert gode snacks som kjøtt og ostebiter. Etter denne smaksopplevelsen fortsetter gruppen til siste stopp. Transport mellom stedene er inkludert i prisen. Siste stopp er SingleCut Beersmiths i Astoria, Queens. Her får dere turens siste ølsmaking. På slutten av turen kommer guiden til å ta deg med tilbake til Manhattan. Du kan velge mellom forskjellige endepunkter for turen.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på mobiltelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: 4,5 timer
  • Avgangssted: Birreria Brewery i Flatiron District, Manhattan
  • Avgangstid: lørdag og søndag kl. 11:30

Bestill billetter til Brooklyn Brewery and Beer Tour her

Brooklyn Brewery and Beer Tour - Birreria Brooklyn Brewery and Beer Tour - Brooklyn Brewery

One Brewery Walking & Beer Tasting Tour

Synes du at turen nevnt ovenfor er litt for dyr? Velg dette rimeligere alternativet i stedet. Du besøker et utvalg barer og kan besøke et tasting room på ett bryggeri i Brooklyn, hvor du kan nyte lokalbryggede ølsorter. Dessuten tar guiden deg med rundt i det omliggende nabolaget Williamsburg. Her kan du nyte en tur rundt i området og en lunsj bestående av pizza.

Bestill plass på One Brewery Walking & Beer Tasting Tour her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt