Bryllupsfotograf i New York

Bryllupsfotograf i New York

En bryllupsfotograf i New York er obligatorisk hvis du gifter deg i «The Big Apple»! Selvfølgelig ønsker du å ha et håndfast minne fra din spesielle dag, men det er ikke lett å finne bryllupsfotografer til en rimelig pris i New York. Du får kanskje de beste resultatene hvis du bruker en profesjonell fotograf, men det er veldig dyrt. Heldigvis for deg, har jeg funnet et godt alternativ! Ei som har bodd i New York i over 25 år, som kan ta bilder av dere på de mest fotogene stedene i byen. For en fornuftig pris kan hun ta bilder av de nygifte.

Bestill bryllupsfotograf her

Bryllupsfotograf i New York

Mirjam garanterer en morsom photoshoot. Hun er kanskje ikke en profesjonell bryllupsfotograf men jeg kjenner hun personlig, og for brøkdelen av prisen en offisiell fotograf vil ta seg betalt for, vil du få et fantastisk minne fra bryllupsdagen. Ønsker du å gifte deg i New York og huske dagen på en morsom måte, men samtidig ikke betale dyre dommer? Da anbefaler jeg så absolutt å booke Mirjam! Sammen planlegger dere stedene som er mest passende for å ta bildene. Det kan være på selve sermonien, eller en photoshoot i New York, på et eller flere steder i byen. På slutten vil du motta bildene i digital form, og de vil ikke være veldig redigert. Mirjam kan også være et vitne i sermonien om nødvendig.

Bryllupsfotograf i New York - Central ParkBryllupsfotograf i New York - Brooklyn

Praktisk informasjon

Innen 48 timer fra bestilling vil du motta en bekreftelse fra Mirjam. Tid og sted bekreftes etter å ha diskutert alternativene med henne.

  • Varighet: 4 hours
  • Sted: Etter avtale
  • Pris: Fastpris på € 350 for 4 timer. Tips er ikke inkludert i prisen. Det er vanlig å tipse mellom 18 og 20 % av prisen.
  • Bildene vil bli tatt med den nyeste iPhonen.

Bestill bryllupsfotograf her

Bryllupsfotograf i New York - Brooklyn BridgeBryllupsfotograf i New York - Gatebilde

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt