Canada, Niagara Falls og Finger Lakes 3-dagers tur

Kjøp billetter nå
Canada, Niagara Falls og Finger Lakes 3-dagers tur

Reis fra New York til Canada, Niagara Falls og Finger Lakes på en 3-dagers tur. Opplev vakre Niagara Falls, Lake Ontario og «1000 islands». Du møter opp Port Authority Bus Terminal tidlig på morgenen og turgruppen reiser fra det hektiske bylivet på Manhattan. Overnatting og inngangsavgift til alle severdigheter er inkludert i prisen, så bare slapp av og nyt turen!

Bestill Canada, Niagara Falls og Finger Lakes 3-dagers tur her

Hvis turen ovenfor ikke er tilgjengelig kan du booke denne 4-dagers turen

Finger Lakes og Niagara Falls

Gruppen reiser rett fra New York City til Watkins Glen, New York, hvor du kan innta den imponerende utsikten utover Finger Lakes. Dette er en liten by som ligger ved foten til Seneca Lake og her kommer du til å få et innblikk i hva du kan forvente å se i løpet av denne 3-dagers turen; fossefall! Etter at du har beundret den vakre naturen i Watkins Glen National Park fortsetter turen videre til verdens mest berømte fossefall, nemlig Niagara Falls. Du kan også oppleve fossefallet på kveldstid. Da kan du se de vakre og fargefulle lysene som reflekteres i vannet før du sovner på det komfortable hotellet Executive Inn Super 8 (eller et liknende hotell).

Båttur med Maid of the Mist

Turens andre dag begynner med frokost på hotellet og deretter får du nok en gang tid til å beundre Niagara Falls. Ombord på båten Maid of the Mist får du komme så tett på fossefallet som mulig, og du kommer til å bli fullstendig omtåket av fossefallets tåke. Denne båtturen er bare mulig i løpet av de varmere månedene, mellom mai og oktober. Hvis du tar denne 3-dagers turen utenom disse månedene blir du heller tatt med på en interessant tur bak selve fossefallet. Etterpå fortsetter turen videre til Toronto (med et stoppested i byen Niagara on the Lake hvis været tillater det) og du får se de vakre stedene som byen har å by på. I løpet av de 4–5 timene som er satt av til besøket kan du besøke steder som CN Tower, City Hall, parlamentet og Eaton Center. Du får også muligheten til å spise på en av de lokale restaurantene (på egen kostnad) før gruppen reiser videre til byen Gananoque hvor dere tilbringer natten.

På turens tredje (og siste) dag blir du tatt med på en båttur nedover den utrolig flotte St Lawrence River. Du kommer til å bli mektig imponert over de vakre «1000 islands» som ligger på grensen mellom USA og Canada. I de kaldere månedene (vanligvis mellom november og april) blir du heller tatt med til Welland Canal Locks hvor skip fraktes opp- og nedover elven. Dagen avsluttes ved The Crossings Premium Outlets, en samling av outlet-butikker hvor du kan finne massevis av merkevarer til en veldig gunstig pris.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobilen din.

  • Avgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellom 8th og 9th Avenue).
  • Avgangstid: 06:30
  • Denne turen er sesongbestemt

OBS!: Alle passasjerer må ha gyldig legitimasjon for å reise til Canada. Har du et norsk pass? Da trenger du ikke å søke om visum. Ettersom du reiser med buss via land trenger du ikke å skaffe et eTA for Canada.

Bestill Canada, Niagara Falls og Finger Lakes 3-dagers tur her

Canada, Niagara Falls og Finger Lakes 3-dagers tur - Båttur

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt