Cats Broadway tickets

Cats Broadway tickets

Kjøp Cats på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Musikalen Cats er en flott Broadway klassiker og nå er den endelig tilbake! Cats blir fremført på Neil Simon Theatre og musikalen var originalt basert på boken “Old Possum’s Book of Practical Cats”, skrevet av Thomas Stearns Eliot, men er bedre kjent som en Andrew Lloyd Webber-musikal. Nyt en super aften på Broadway og bli kjent med kattene i Cats som bor på en enorm søppeldynge.

Beklager, dette showet er avsluttet. 

Se en mengde av andre Broadway-show her

Snakkende Jellicle Cats

Musikalen Cats forteller historien om Jellicle Cats, som er en unik gruppe av snakkende katter. De møtes en gang i året for å feire og hedre sine spesielle evner. Old Deuteronomy er gruppens vise leder og er kanskje også faren til mange av kattene.. Denne kvelden skal han bestemme hvilken Jellicle Cat som skal gå videre til neste liv; ‘the Heaviside Layer’. I løpet av forestillingen vil alle kattene introdusere seg selv, og du vil bli kjent med blant annet den hvite ungkatten Victoria, latsabben Jennyanydots, skjørtejegeren Rum Tum Tugger og glamorøse Grizabella. Samtidig vil du være vitne til bråk og misnøye blant kattene, men også mye moro.

Cats Broadway tickets - Solo Cats Broadway tickets - Ensemble

Hvordan kjøpe Cats Broadway tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt vil du bli tilsendt en bekreftelse og en kupong på e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Det du ser er det du betaler!
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Ingen tredjeparter: du kjøper direkte fra kilden
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Betal trygt med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 12 personer eller flere.

Erics tips: Jeg fikk aldri sett originalen, men jeg har blitt fortalt at veldig lite er forandret. Hvis du så musikalen da du var yngre og du nå har lyst til å gjenoppleve den, så kommer du ikke til å bli skuffet. For de som aldri har sett den, dere har sikkert hørt om den. Den er så ikonisk, og du kan nesten ikke la være å se den når du er i New York. Det er ingen tydelig fortelling og sangene kan av og til være vanskelige å forstå, men du drar ikke på Cats for fortellingen – du drar for å se ‘kattene’ opptre live på scenen! Vil du gjøre kvelden enda mer uforglemmelig? Feir med stil ved å leie en limousine i New York, og du kan kjøre ned Broadway før du kommer til teatret.

Show informasjon

  • Barn under 4 år er ikke tillatt i teateret
  • Varighet: Omtrent 2 timer
  • Sted: Neil Simon Theatre, 250 West 52nd Street
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt