Central Park Zoo tickets

Kjøp billetter nå
Central Park Zoo Tickets

Central Park Zoo tickets kan enkelt kjøpes på nett før du reiser til New York, noe som sparer deg både tid og penger. Central Park Zoo er New Yorks mest berømte zoo. Den er ikke veldig stor, men den har definitivt nok å by på for en hyggelig morgen eller ettermiddag, spesielt hvis du er i New York med barn. Central Park Zoo består av en zoo, en del med dyr som barn kan klappe (husdyr og gårdsdyr) og et filmteater i 4D. Zooen ligger i det sørøstlige hjørnet av Central Park. Inngangen til parken ligger i nærheten av 64th Street.

Kjøp billetter til Central Park Zoo her

Dyrene i Central Park Zoo

Central Park Zoo har en mengde med eksotiske dyr, blant annet snøleoparder, grizzlybjørner, røde pandaer, snøaper og sjøløver. Zooen er også hjemmet til flere forskjellige typer pingviner, blant annet kongepingvinen. Hver dag kan publikum se at pingvinene og sjøløvene mates, noe som også er morsomt å se. Glem ikke å ta en spasertur gjennom replikaen av en tropisk regnskog. Her finnes det diverse eksotiske fugler, samt lemurer, flaggermus og slanger. I tillegg til alle dyrene kan du også besøke zooen for å se en 4D-film. Dette er en 3D-film med ekstra ‘sensory effects’, slik som vind og vann, for en optimal opplevelse! Det kan kanskje være litt skummelt for de aller yngste. Mesteparten av zooen er tilgjengelig for barnevogner, triller og rullestoler.

Petting Zoo

Like forbi hovedinngangen til Central Park Zoo finnes det en ‘petting zoo’, nemlig Tisch Children’s Zoo. Inngang til denne zooen er inkludert i billettene til Central Park Zoo. Her kan barna klappe på dyrene, og for en liten donasjon kan de også mate dem. Her finnes det ingen leoparder eller grizzlybjørner, men du finner mindre dyr slik som sauer, geiter og griser. Her finnes det også en veldig spesiell severdighet; den eneste kuen på Manhattan!

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: 64th Street og Fifth Avenue
  • Åpningstider: 3. november 2019 – 3. april 2020:
    • Hver dag: 10:00 til 16:30
  • Barn under 3 år går gratis.
  • Billettene inkluderer inngang til Central Park Zoo og Tisch Children’s Zoo

Kjøp billetter til Central Park Zoo her

Billetter til Central Park Zoo er også inkludert i Flex Pass

Central Park Zoo Tickets - Snøleopard Central Park Zoo Tickets - Regnskog

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter