Circle Line: Landmarks Cruise (1,5 time)

Kjøp billetter nå
Circle Line Landmarks Cruise

Circle Line Landmarks Cruise er et cruise som jeg virkelig anbefaler. I løpet av dette cruiset på en og en halv time vil du få se de største severdighetene i New York – fra vannet! Turen er verken for lang eller for kort. Den er akkurat passe. Om bord på båten kommer en profesjonell turguide til å fortelle deg om New Yorks historie og mange av landemerkene som båten vil passere, slik som Empire State Building, hovedkvarteret til De forente nasjoner (FN) og selvfølgelig Frihetsgudinnen. Båten kjører også under byens mest kjente bro, nemlig Brooklyn Bridge. Ikke bare er dette en super mulighet til å få tatt noen gode bilder, men det er også en utrolig opplevelse å se denne storslåtte broen fra et litt annerledes perspektiv.

Bestill billetter til Circle Line Landmarks Cruise her

Contents

Manhattans skyline

Guiden tar seg tid til å svare på alle individuelle spørsmål, noe som gjør cruiset både hyggelig og personlig. Det selges snacks og drikke om bord på båten, men du kan også velge å ta med egen mat og alkoholfri drikke hvis du ønsker det. Det øvre dekket på båten er åpent, så dette er et perfekt sted for å fotografere og innta utsikten over Manhattans skyline.

Båten reiser fra Pier 83 og det er enkelt å komme seg hit, selv hvis du er på førstegangsbesøk i New York. Pier 83 ligger ved West 42nd Street og 12th Avenue, i gangavstand fra Times Square.

Erics tips: «Dette er min favoritt blant sightseeing-cruisene. Det er ikke et veldig langt cruise, så det er enkelt å få tid til det selv hvis man bare skal tilbringe et par dager i New York. Båten passerer forbi alle de største severdighetene som er synlige fra vannet, og du får masse av informasjon gjennom guidens morsomme kommentarer. Eller hvis du foretrekker det, ved hjelp av cruisets gratis flerspråklige audioguide-app.»

Circle Line Landmarks Cruise - Skyline Circle Line Landmarks Cruise Brooklyn Bridge

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en voucher som du kan skrive ut eller fremvise på telefonen din. Møt opp minst 30 minutter før avreise så du får de beste setene.

 • Varighet: 1,5 time
 • Avgangssted: Pier 83
 • Avgangstider 2024:
  • 1. januar – 7. mars: daglig kl. 15:30
  • 8. mars – 2. mai: daglig kl. 12:30 og 15:00
  • 3. mai – 31. oktober: daglig kl. 11:30, 12:30, 14:00 og 15:00
  • 1. november – 31. desember: daglig kl. 12:30 og 15:00
  • Egne tider på 4th of July
  • Ingen turer på Thanksgiving og første juledag (25. desember)
 • Ankom tidlig for de beste sitteplassene

Bestill billetter til Circle Line Landmarks Cruise her

Tips: kjøp New York Sightseeing Flex Pass eller Go Explorer Pass for gratis entré

Ruten for cruiset

Circle Line Landmarks Cruise - Rute

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt