Circle Line: The Beast i New York (30 min)

Kjøp billetter nå
Circle Line The Beast i New York (30 min)

Circle Line: The Beast er perfekt for de som er glad i et skikkelig adrenalinkick! Båten er høylytt og rask, for ikke å nevne utrolig morsom. The Beast er en blanding av en motorbåt, en berg-og-dal-bane og et veldig raskt cruise. I løpet av båtturen på 30 minutter kommer de komiske kapteinene «Mad Dog» og «Wild Thing» til å ta deg med forbi Frihetsgudinnen og Manhattans West Side. Ikke vær bekymret, selv om det går fort for seg kommer du til å få muligheten til å ta et bilde… eller to.

Bestill billetter til The Beast i New York her

Contents

Underholdning om bord

Det er best å la alt av hodeplagg bli igjen hjemme, og hvis du har på deg solbriller er det best at du holder fast på dem. I løpet av turen kommer kapteinene til å underholde passasjerene med (sarkastiske) vitser og kanskje spruter de vann på deg med en vannpistol. Hvis du sitter på kanten av båten kommer du garantert til å bli våt, så du burde kle deg deretter.

Barn er velkommen om bord, men av sikkerhetsmessige årsaker må de være minst 102 cm høye for å delta på turen. Om sommeren er dette et godt alternativ for å få kjølt seg ned og føle på Manhattans fart og spenning, samtidig som man blir underholdt av humoren som amerikanere er kjente for. Pass på at du smører deg med solkrem ettersom det ikke finnes noe tak eller skygge, og det er lett å bli solbrent når man er på vannet.

Erics tips: «Denne båtturen kan sammenlignes med tømmerrenna på Tusenfryd. Vannet har en tendens til å sprute inn i båten i løpet av turen, men dette er egentlig ganske forfriskende i løpet av sommermånedene i den varme storbyen!»

Circle Line The Beast i New York - Motorbåt Circle Line The Beast i New York - Skyline

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en voucher som du kan skrive ut eller fremvise på telefonen din. Møt opp minst 30 minutter før avreise så du får de beste setene.

 • Varighet: 30 minutter
 • Avgangssted: Pier 83
 • Avgangstider 2024:
  • 1. januar – 13. mai: ingen turer med The Beast
  • 14. mai – 29. september: hver time fra kl 11:00 til 19:00, stengt på mandager
  • 30. September – 31. desember: ingen turer med The Beast
  • Egne tider på 4th of July
 • Må være minst 102 cm for å kunne bli med på The Beast
 • Ingen båttur hvis det regner

Bestill billetter til en båttur med The Beast her

Ruten for cruiset

Circle Line The Beast i New York - Rute

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt