City Climb at Edge i New York

Kjøp billetter nå
City Climb at Edge i New York

City Climb at Edge i New York er for ekte våghalser. Klatre opp Edge for å komme til det høyeste utendørs punktet i New York og len deg over kanten. Se byen under føttene dine og beundre utsikten i det fjerne. Forbered deg på en utrolig opplevelse under City Climb i New York.

Bestill dine billetter til City Climb at Edge her

City Climb at Edge i New York

Under City Climb kommer du til å gå i en sele opp en trapp på siden av bygningen, til en høyde på 365 meter. På toppen av skyskraperen i Hudson Yards vil du lene deg over kanten og se New York City og de omkringliggende statene. Du kan delta på City Climb at Edge enten på dagtid eller om kvelden.

På toppen av Edge

Etter at selen din er sjekket av flere personer, noe som gjør at du føler deg veldig trygg, går du ut. Du går ut på en plattform en etter en, hvor du med en gang kan se rett ned over kanten. I mellomtiden forteller en av instruktørene deg om det du ser. Så begynner klatringen til toppen. Ved hjelp av en trapp på siden av skyskraperen i Hudson Yards går du opp til «The Apex», som ligger på hele 365 meter. Halvveis opp trappene, ta en pause for å nyte utsikten. Når du når toppen, kan du lene deg forover og bakover over kanten mens det tas bilder og videoer av deg. Da jeg gjorde City Climb, var jeg der oppe i omtrent 45 minutter.

City Climb at Edge i New York - Sikkerhet City Climb at Edge i New York - Trapper

Sikkerhetssjekk

Totalt vil du bruke omtrent to timer på denne uforglemmelige aktiviteten. Mye av dette går inn i forklaringene og de mange sikkerhetskontrollene. Ved ankomst vil du først få en alkometertest, så du kan ikke drikke vekk nervene på forhånd. Du får da utdelt en dress du må ta på, og må ta av deg alt av klokker, halskjeder, ringer, øredobber osv. Du kan oppbevare alle eiendelene dine i et skap. Dette inkluderer telefonen og kamera; ingenting kan tas ovenpå. Ikke bekymre deg, en instruktør vil ta bilder og filme hele opplevelsen. Etterpå vil du motta denne videoen og du kan kjøpe bildene.

Erics tips: City Climb at Edge koster en del penger, men det er en utrolig og unik opplevelse. Du kommer til å stå på det høyeste punktet utendørs i New York og kan se ned over kanten. Dette er en opplevelse du sent vil glemme. I tillegg er alt veldig godt organisert: de ansatte var veldig nøyaktige, og jeg følte meg veldig trygg.

City Climb at Edge i New York - Apex City Climb at Edge i New York - Observasjonsdekk

Praktisk informasjon

En billett til observasjonsdekket Edge er inkludert i City Climb-billetten. Hvis du reiser med en gruppe, men noen av de ikke ønsker å delta på City Climb er det ikke noe problem! De kan kjøpe individuelle billetter til Edge her, slik at din familie og/eller venner kan se deg lene over kanten og fange det unike øyeblikket.

  • Beliggenhet: Du kan gå inn til Edge i 4. etasje ved The Shops & Restaurants at Hudson Yards
  • Varighet: omtrent 2 timer
  • Restriksjoner: høyde: mellom 149 og 204 centimeter. Maksimal vekt: 140 kg.
  • Aldersgrense: fra og med 13 år

Bestill dine billetter til City Climb at Edge her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt