Cruise med brunsj i New York

Kjøp billetter nå
Cruise med brunsj i New York

Cruise med brunsj i New York tilsvarer en koselig helg med ubegrenset mimosaer, typiske brunsj retter og utsikt over Manhattans skyline. Cruiset med brunsj, fylt med stemning, er morsomt for både venner og par. Hopp ombord, nipp til den stadig etterfylte mimosaen din og dans til musikken fra DJ-en.

Bestill billetter til Bottomless brunsj cruise her

Brunsj cruise i New York

Den pent dekorerte båten tar deg med på både Hudson River og East River. Du vil passere Frihetsgudinnen, seile under de berømte broene og se Downtown Manhattan fra vannet.

Sett deg ved bordet ditt hvor maten blir servert. Denne består av typiske brunsj retter som til slutt utgjør et komplett måltid. Nyt kylling og vafler, arme riddere, ostekake og mer. Under cruiset vil personalet sørge for at mimosaglasset ditt aldri er tomt. Foretrekker du noe annet enn en mimosa? Det vil også bli servert te, kaffe og juice.

Dette New York cruiset med brunsj er ekstra morsomt å gjøre med en gruppe venner eller for par som ønsker å nyte den vakre utsikten og musikken som DJ-en spiller. Det er ingen kleskode så du kan ha på deg akkurat det du vil. Jeg la likevel merke til at folk var litt nøye med tanke på antrekkene de hadde på seg.

Cruise med brunsj i New York - Bord Cruise med brunsj i New York - Stemning

Erics tips: Dette cruiset med brunsj var bedre enn det jeg forventet. Det ble en uventet hyggelig fest en tidlig lørdag ettermiddag. En god start på helgen! Dette cruiset virker kanskje ikke veldig billig, men de ubegrensede mimosene gjør det vel verdt det.

Billetter til Bottomless brunsj cruise

Når du bestiller får du muligheten til å velge mellom nedre eller øvre dekk. Forskjellen mellom disse er at du fra det øvre dekket vil få direkte tilgang til uteområdet. Fra det nedre dekket er du nødt til å gå opp trappen. Uteområdene er tilgjengelige for alle og er det perfekte stedet å sette seg ned med en mimosa i hånden, på en av lenestolene og nyte utsikten.

Cruise med brunsj i New York - Ute Cruise med brunsj i New York - Frihetsgudinnen

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong du kan bruke som din billett for båtturen.

Du kommer deg til Pier 36 med Subway-linje F til East Broadway Station. Herfra kan du spasere til brygga på omtrent 10 minutter. Du kan også selvsagt benytte Uber eller Lyft. Bruk denne linken å motta $ 10 i rabatt hos Lyft! Kreditten forblir gyldig i 15 dager etter opprettelse av kontoen. Last ned appen noen dager før avreise til New York slik at du kan reise i byen med rabatt.

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: Pier 36 på Lower East Side Manhattan
  • Avgangstid: Lørdager og søndager kl 12:00

Bestill billetter til Bottomless brunsjcruise her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt