Cruise med julestemning i New York

Kjøp billetter nå
Cruise med julestemning i New York

Dette cruiset med julestemning i New York er et atmosfærisk sightseeing cruise under høytiden. Den fantastiske utsikten over Manhattan Skyline og vinter atmosfæren gjør denne båtturen til et høydepunkt i denne magiske måneden. Den vakre båten er dekorert i et juletema, ta deg en kopp med varm kakao (med en skvett likør, hvis du vil) og ferske julekaker, len deg tilbake og ta til deg magiske julen New York tilbyr.

Bestill Cruise med julestemning i New York her

Contents

Julecruise med kakao og julesang

Under denne båtturen kommer du i stemning under høytiden med hjelp av juledekorasjonene og en kopp kakao. Den dekorerte båten er den perfekte plassen for litt romantikk, eller om du er på utkikk etter en båttur med hele familien er dette cruiset et godt alternativ. Ombord den hyggelige båten kan du nyte utsikten i varme og koselige omgivelser. Én drikke og en julekake er inkludert, ytterligere enheter er tilgjengelig for kjøp.

Erics tips: «Dette er et koselig og avslappende cruise, perfekt hvis du vil nyte juleatmosfæren i fred og ro. Da cruiset har avgang etter kl 18 vil det være mørkt under turen og du vil da se en opplyste skyline! Hvis du ønsker å ta et cruise på selve julaften, da kan jeg anbefale et julaften cruise med middag

Praktisk informasjon

  • Varighet: Omtrent 1,5 timer
  • Avgangssted: Chelsea Piers
  • Avgangstid: flere avganger om kvelden
    Dette cruiset er sesongbasert!

Bestill cruise med julestemning i New York her

Cruise med julestemning i New York - Frihetsgudinnen Cruise med julestemning i New York - Båten

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt