Cruise med middagsbuffé i New York (2,5 timer)

Kjøp billetter nå
Cruise med middagsbuffet i New York
10 % rabatt

Et cruise med middagsbuffé i New York er perfekt for en avslappende kveld. Beundre Manhattans vakre skyline etter mørkets fall mens du nyter et utvalg retter og underholdning fra DJ-en om bord. Enten du er sammen med kjæresten din, venner eller familie, passer dette cruiset for deg, takket være den avslappende atmosfæren om bord. Cruiset går fra Chelsea Piers, pass på at du er der i god tid på forhånd så du kan bli kjent med båten.

Bestill cruise med middagsbuffé her 

Eksklusivt Black Friday-tilbud: 10% rabatt på cruise med middagsbuffé med koden ERIC10BF22. Bestill i dag. Tilbudet er gyldig til og med 28. november.

Manhattans romantiske lys

Om bord på cruiset med middagsbuffé i New York blir du ført til spisesalen hvor du kan ta inn panoramautsikten og nyte herlig mat ved levende lys. Cruisets kulinariske team tilbereder alt ferskt for deg og her er det noe som passer alle. Prøv litt av alt eller forsyn deg mest av dessertbufféen, valget er ditt! Fordi det er en buffé på cruiset som er tilrettelagt for folk med matintoleranser eller allergier (som for eksempel gluten) samt veganere eller vegetarianere. Be kelneren din peke ut rettene som passer din diett, de hjelper deg gjerne.

Under og etter middagen kan du benytte deg av dansegulvet hvor DJ-en spiller en eklektisk musikkmiks. Du kan også spille et spill, utforske båten og gå ut på dekk for å få en bedre utsikt over Empire State Building, Brooklyn Bridge og Frihetsgudinnen. Når alt kommer til alt handler dette cruiset om å ha det gøy.

Cruise med middagsbuffé i New York - Utsikt Cruise med middagsbuffe i New York - Dansegulvet

Erics tips: Har du med deg kjæresten din og vil ha en romantisk kveld? Ta drinken med deg ut på det øverste dekket hvor dere får den beste og mest romantiske utsikten over New Yorks opplyste skyline.

Praktisk informasjon

Etter kjøp mottar du en kupong via e-post. Du kan printe kupongen og bruke den som billett for turen eller vise den som en mobilbillett på smarttelefonen din.

  • Varighet: 2,5 til 3 timer (på lørdager varer turen 3 timer)
  • Avgangssted: Chelsea Piers, for å komme deg hit, ta subway-linjene A, C eller E til 23rd Street.
  • Avgangstider: 
    • Mandag til lørdag: kl. 19:00 (du kan gå om bord fra kl. 18:30)
    • Søndager: kl. 18:00 (du kan gå om bord fra kl. 17:30)
  • Det er ingen streng kleskode for dette cruiset, men det anbefales at man kler seg pent («smart casual»).

Bestill billetter til cruise med middagsbuffé i New York her

Cruise med middagsbuffet i New York - Frihetsgudinnen Cruise med middagsbuffet i New York - Manhattan skyline

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt