Dagstur fra New York til Philadelphia og Amish Country

Kjøp billetter nå
Dagstur fra New York til Philadelphia og Amish Country

På en dagstur fra New York til Philadelphia og Amish Country får du muligheten til å oppleve den store kontrasten mellom travelt byliv og rolig landliv. Dette er en guidet tur som tar deg med til severdigheter slik som Liberty Bell og Rocky Steps, pluss at du kan få slappe av på en ekte Amish vogn. Dette er et perfekt alternativ hvis du ønsker å se mer av USAs østkyst i løpet av turen din til New York.

Bestill dagstur fra New York til Philadelphia og Amish Country her

Philadelphia og Rocky Steps

Bussen reiser fra New York tidlig om morgenen og kjører til Philadelphia gjennom New Jersey og Pennsylvania. I løpet av turen kommer turgruppen til å besøke Elfreth’s Alley (eldste bebodde gate i USA), Benjamin Franklin Parkway, og selvfølgelig den berømte Liberty Bell, Independence Hall og Square. Vel fremme i Philadelphia får du muligheten til å spise lunsj, og du burde absolutt prøve å finne et sted hvor de selger ‘Philly cheese steaks’!

På denne turen kommer du til å lære om USAs historie og den kunnskapsrike guiden vil fortelle om hvordan landet erklærte seg selvstendig fra Storbritannia. De fleste av severdighetene på denne turen har blitt viktige symboler for frihet i USA og har derfor blitt populære turistattraksjoner. Du kan ikke la være å besøke disse stedene i løpet av ferien din! Før turen går videre til Lancaster County for å besøke Amish-folket kan du teste kondisjonen din ved å løpe opp (og ned!) de berømte Rocky Steps foran Philadelphia Museum of Art. Til slutt men ikke minst, en favorittopplevelse blant besøkende – du kan posere for et bilde foran bronsestatuen av Rocky.

Philadelphia Museum of Art Liberty Bell Philadelphia New York

Amish-folket i Lancaster County

I Lancaster County får du muligheten til å ta en kjøretur i en ekte Amish vogn (med hest). Her kan du lære om Amish-folket og om hvordan de lever, samt stille spørsmål om hvordan det er å leve uten telefon og hvordan de fyller dagene sine. Kanskje blir du overrasket over noen av svarene! Du vil også kunne nyte hjemmelaget limonade, kjeks og ingefærøl, som alt er produsert lokalt. Etterpå fortsetter turen til Kitchen Kettle Village, og her får du tid til å gå innom butikker og restauranter.

Erics tips: Ettersom dette er en dagstur med buss kommer du til å tilbringe mesteparten av dagen ombord på en turbuss. Du kommer ikke til å få nok tid i Philadelphia til å utforske byen på egenhånd, men sammen med guiden og resten av gruppen vil du få sett mye av byen på kort tid. Dette er en god mulighet for å lære mer om en Amish livsstil, men Ikke forvent å få nærkontakt med det lokale Amish-folket. Glem ikke å smake på deres hjemmelaget limonade og kjeks!

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobiltelefonen din.

  • Avgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellom 8th og 9th Avenue).
  • Avgangstid: kl. 06:30

Bestill dagstur fra New York til Philadelphia og Amish Country her

New York til Philadelphia og Amish Country dagstur - kirkegård Dagstur fra New York til Philadelphia og Amish Country Philadelphia

Det kan hende at du også er interessert i:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt