Dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York

Dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York

Med en dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York vil du utforske to store byer i nærheten av The Big Apple, på bare én dag. En guide vil ta deg med på en busstur og fortelle deg alt som er verdt å vite om Philadelphia og Washington DC. Den organiserte bussturen tar all bekymringen bort fra planleggingen. Len deg tilbake og nyt utforskningen av disse interessante byene som er i nærheten av New York.

Bestill dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York her

Tur til Washington DC og Philadelphia

Bussen reiser tidlig på morgenen fra Times Square og på kun et par timer vil du være i Washington DC. Første stopp er Iwo Jima Memorial, dedikert til alle livene som har blitt tapt i den Amerikanske Marinen. Turen fortsetter til nærliggende Lincoln Memorial. Etter dette går turen videre til The White House og Capitol Hill, som du vil se både ute- og innendørs. Det siste stoppet i Washington DC er National Air and Space Museum. Her vil du ha nok fritid til å besøke museet. I tillegg til å finne en plass å spise lunsj.

Deretter vil bussen sette kurs mot Philadelphia, med Independence National Historical Park som første destinasjon. Her vil du besøke et flertall av historiske steder under en kort vandring ledet av guiden. Etter omtrent en time vil du hoppe ombord bussen for å besøke kjente Liberty Bell, Independence Hall og Rocky steps. På enden av den minnerike dagen vil bussen kjøre tilbake til New York hvor du på kvelden returnerer til Times Square.

Erics Tips: Under denne dagsturen vil du se masse, og jeg synes at det er verdt turen utenfor New York City. Denne turen er en fantastisk måte å bli kjent med både Washington DC og Philadelphia. Det er en intens dag, så husk å ta det i betraktning.

Praktisk Informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobiltelefonen din.

  • Avgangssted: Renaissance New York Times Square Hotel
  • Avgangstid: 05:00 på morgenen
  • Detaljene kan endres etter trafikkforhold
  • Turen tilbys på Engelsk og Spansk

Bestill dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt