Den beste meksikanske maten i New York

Beste Meksikanske maten i New York

Meksikansk mat er veldig populært i New York. Dette er en fristelse som alle elsker en gang i blant, og derfor finnes det mange restauranter som serverer meksikansk mat hele dagen lang. Jeg har valgt ut byens aller beste restauranter for å nyte gode tacos, guacamole eller New Yorks beste margaritas og tequilas.

 1. Cantina Rooftop

  Hvis du er på utkikk etter et sted med herlig meksikansk mat, rimelige priser og en god utsikt utover byen, da er Cantina Rooftop i Midtown Manhattan stedet for deg. Denne takterrasse-restauranten er berømt for margaritas, men de serverer også en kjempegod guacamole og andre meksikanske retter med en moderne vri. Restaurantens kokk tilbrakte ett år på å reise gjennom Mexico og besøkte hele 30 meksikanske byer for å samle oppskrifter og få inspirasjon til meksikansk mat. Dette merker man på all den gode maten! Nyt empanadas, enchiladas eller tostaditas mens du inntar den flotte utsikten av byen. Sørg for at du forhåndsbestiller bord på Cantina Rooftop, for denne takterrassebaren er veldig populær.

  Beste Meksikanske maten i New York - Cantina Rooftop Restaurant Beste Meksikanske maten i New York - Cantina utsikt

 2. Tacombi i Fonda Nolita

  Tacombi i Fonda Nolita er et av de kuleste stedene i Nolita. Tacombi kommer originalt fra Yucatan, hvor eieren pleide å selge taco fra en Volkswagen minibuss ved Playa del Carmen. Nå for tiden står minibussen parkert på Elizabeth Street i New York, klar for å gi deg en matopplevelse som minner om det du kunne ha fått i Mexicos gater. Tacoene er kjempegode. Du kommer med en gang til å merke at dette er et spesielt sted. Stemningen er på topp og du kommer til å ha en uforglemmelig opplevelse. Det er ikke så veldig stort utvalg på menyen, men ingrediensene er importert fra Mexico og de er alltid ferske. Bestill en taco med michelada eller en agua fresca og nyt måltidet og stemningen. Det kommer nesten til å føles som om du er på en meksikansk strand.

  Beste Meksikanske maten i New York - Tacombi

 3. Dos Caminos

  Dos Caminos er kanskje den mest velkjente meksikanske restauranten i New York, og det er ikke vanskelig å forstå. De har flere restauranter i Manhattan hvor du kan få smake på typisk meksikansk mat med en avslappet og trivelig stemning. Spør gjerne om anbefalinger og spesialiteter, de ansatte forklarer gjerne retter og ingredienser på menyen. De fleste ansatte kan også snakke spansk. Her serveres det brunsj, lunsj og middag. Restaurantens guacamole er så god at den passer til nesten hvilken som helst rett, både på dagtid og kveldstid. Jeg anbefaler spesielt restauranten som ligger i Meatpacking District. Dette er et supert sted å begynne en god kveld ute på byen, etterfulgt av dans på et av nabolagets populære nattklubber. Restauranten i SoHo er også et godt alternativ hvor du kan nyte måltidet ditt ute på terrassen om sommeren. Du finner også Dos Caminos på Times Square. Alle restaurantene er alltid veldig veldig folksomme, spesielt i helgene, så jeg anbefaler alltid å forhåndsbestille bord.

 4. Arriba Arriba! West Side

  Arriba Arriba! Dette stedet byr på tradisjonell meksikansk mat. Det er ikke den kuleste restauranten på Manhattan, eller den som egner seg best for en romantisk date, men dette er et perfekt sted hvis du ønsker å nyte et herlig meksikansk måltid. Maten er smakfull og det er absolutt verdt å prøve «Chef Specials». Spisestedet er også kjent for margaritas som serveres i tre forskjellige størrelser (bebé, papá og mamá). Den største er enorm. Fra mandag til fredag, kl. 12:00 til 16:00 har de billig (men gode!) daglige menyer: bestående av en hovedrett og en drink. På kvelden har de en DJ, og som de elsker å si «there is always a party here».

 5. Los Tacos No. 1

  For autentisk Meksikansk Taco, besøke Los Tacos No. 1 i Midtown Manhattan. Som de selv sier: «In every taco from LOS TACOS No. 1 there is a bit of true Mexican culture and flavor». For kun et par dollar kan du finne kjempegod taco, tostadas og andre matretter full av ferske ingredienser. Det er til og med grillet kaktustaco på menyen. Du kan få din tallerken hos Los Tacos No. 1 på en stående bord og rettene serveres på papptallerkener med plastbestikk. Dette gjør det til et flott sted for en rask velsmakende lunsj i løpet av en dag med sightseeing.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt