Drunk Shakespeare i New York Tickets

Kjøp billetter nå
Drunk Shakespeare i New York Billetter

Drunk Shakespeare i New York Tickets er nå tilgjengelige på nett, på min side. Synes du at Shakespeare kan være tungt, men likevel ønsker å se Hamlet, Macbeth eller andre klassikere? Da er nok Drunk Shakespeare det perfekte stykket for deg. En av skuespillerne spiller under påvirket tilstand, noe som vil garantere deg det morsomste Shakespeare-stykket du noen gang har sett!

Kjøp dine Drunk Shakespeare i New York tickets her

Shakespeare i påvirket tilstand

Drunk Shakespeare i New York finner sted sammen med bøkene i et bibliotek, i første etasje i en komedieklubb i nærheten av Times Square. Denne forestillingen blir fremført av fem skuespillere, hvor en av dem har inntatt fem alkoholholdige enheter. Forståelig nok har skuespilleren problemer med å holde seg i karakter, samt holde seg til manuset. De fire andre skuespillerne må gjøre sitt beste for at forestillingen gjennomføres. Den alkoholholdige drikken og hvilken skuespiller det er som må drikke, endrer seg fra dag til dag, og forestillingen vil derfor være forskjellig fra gang til gang. Latter er garantert! Føler du for å ha en drink selv? Det er en bar som serverer øl, vin, cocktails og snacks. Under forestillingen er det servitører i hallen.

Praktisk Information

  • Aldersgrense: 21 år, ta med gyldig legitimasjon (passet ditt)
  • Varighet: 1 og 1/2 time
  • Adresse: 711 7th Avenue
  • Hjelpemidler: 

Kjøp dine Drunk Shakespeare i New York tickets her

Drunk Shakespeare i New York Tickets - Forestillingen Drunk Shakespeare i New York Tickets - Publikum

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt