Kjøp eSIM for USA med mobildata, anrop og tekstmeldinger

Kjøp billetter nå
Kjøp eSIM for USA med mobildata, anrop og tekstmeldinger

Å kjøpe eSIM for USA med mobildata, anrop og tekstmeldinger er raskt og enkelt! Med dette «mobilabonnementet» kan du bruke internett på telefonen din og det gir deg et telefonnummer som du kan bruke for å ringe og tekste i statene, i tillegg til mer enn 125 andre land.
eSIM er et SIM-kort som ofte allerede finnes i telefonen din selv om du kanskje ikke vet det. Det er en innebygd brikke som du kan installere eSIM-kort på, slik at du får tilgang til data, ringeminutter og SMS på turen din til NYC eller andre reisemål. Du trenger ikke å bestille et fysisk SIM-kort og sette det inn i telefonen.

Kjøp ditt globale eSIM-kort med data, anrop og tekstmeldinger her! Få $3 i rabatt med rabattkoden REBECC0700

Contents

eSIM for USA og resten av verden

Å bruke internett, ringe og sende tekstmeldinger i Amerika kan være ganske dyrt, og det er her et eSIM-kort kommer veldig godt med! Med dette eSIM-kortet får du et ekstra telefonnummer på toppen av ditt eget. Dette er telefonnummeret du kan bruke til å ringe og sende tekstmeldinger mens du er i USA og mer enn 125 andre land!

Ulike typer mobilabonnementer

Det finnes flere forhåndsbetalte abonnementer å velge mellom. Du kan for eksempel velge et abonnement som inkluderer 3 GB data, 30 minutter med samtaler og 30 SMS, og som er gyldig i 30 dager. Det finnes enda flere abonnementer, for eksempel et som er gyldig i 365 dager. Dette er et perfekt alternativ hvis du reiser ofte!2

Hvordan installere eSIM med internett, anrop og tekstmeldinger?

Det kan være ganske komplisert å installere et eSIM-kort, så jeg har laget denne trinnvise veiledningen for å hjelpe deg.

  1. Før du bestiller, må du først sjekke om telefonen din er kompatibel med et globalt eSIM-kort.
  2. Før du kjøper eSIM, må du bekrefte identiteten din ved å laste opp et bilde av legitimasjonen din. I noen land er dette påkrevd før du kan få et telefonnummer med eSIM-kortet.
  3. Kjøp ønsket mobilabonnement: Du vil deretter motta en QR-kode sammen med et telefonnummer.
  4. På en iPhone, gå til innstillinger og klikk på «mobilnett» hvor du finner «Legg til eSIM» knappen. Denne åpner kameraet slik at du kan skanne QR-koden med telefonen du ønsker å bruke for mobildata i New York. Dataplanen installeres så på telefonen din.
  5. På en Samsung, klikk på «tilkoblinger» via telefonens innstillinger hvor du finner skjermen for SIM-kortadministrasjon. Her kan du legge til et mobilabonnement. Skann QR-koden med telefonen du vil bruke til å få tilgang til mobildata i New York. Abonnementet blir deretter installert på telefonen din.
  6. Det eneste du trenger å gjøre nå, er å slå på eSIM-kortet i innstillingene! Hvis du trenger hjelp, finner du flere forklaringer, inkludert videoer, på Airalos nettsted. Siden jeg ikke selger eSIM-kort selv, må du kontakte leverandøren hvis du har spørsmål etter installeringen.
  7. Ved hjelp av leverandørens app kan du sjekke hvor mye data, minutter og tekstmeldinger du har igjen. I tillegg kan du fylle på eSIM-kortet ved behov.
Erics tips: «Hvis du kun ønsker å bruke mobildata når du er USA anbefaler jeg å skaffe et eSIM-kort med mobildata. Dette eSIM-kortet gir deg tilgang til internett og er et billigere alternativ. Hvis du reiser mye eller har behov for å ringe i utlandet, kan du velge dette globale eSIM-kortet med internettdata, anrop og tekstmelding inkludert.»

Kjøp eSIM for USA med mobildata, anrop og tekstmeldinger - Oversikt

Et ekstra telefonnummer

Når du bestiller dette eSIM-kortet, får du et +43-telefonnummer. Telefonen din har nå to telefonnumre! Både ditt vanlige nummer og det nye +43-nummeret kan brukes samtidig.

Du kan bruke dette nye nummeret til å ringe til mer enn 125 land, inkludert telefonnumre i USA og fra USA til et norsk nummer. Dette er spesielt nyttig hvis du f.eks. trenger å kontakte transport fra flyplassen eller bekrefte en (helikopter)tur.

Pass på at du velger riktig nummer når du ringer. I innstillingene kan du gjøre det nye +43-nummeret til ditt standard telefonnummer.

Motta en telefonsamtale: Hvis du mottar samtaler på det vanlige (norske) telefonnummeret ditt, vil den norske operatøren belaste deg med en høy avgift. Derfor bør du ringe til det nye telefonnummeret du fikk med eSIM-kortet. Dette vil koste deg ringeminutter, men ikke penger

Erics tips: «For å unngå at du ved et uhell ringer med ditt norske telefonnummer, kan du også deaktivere nummeret midlertidig i telefonens innstillinger. Da er det ingen sjanse for at du får uventede kostnader.»

Bruk av Messenger og Snapchat

Når du bruker dette SIM-kortet, kan du fortsette å bruke apper som Messenger og Snapchat fordi det kobles til internett. Og hvis du har lyd- eller videosamtaler med Messenger og Snapchat, trekkes det fra datatrafikken din i stedet for ringeminuttene dine.

Delt internett med eSIM

Det er enkelt å kjøpe eSIM for USA, og du kan administrere alt fra telefonen din. Abonnementet gir deg også mulighet til å opprette en personlig «hotspot», slik at du kan dele ditt billige internett i New York med andre enheter. Det er ikke bare telefoner som har eSIM, men den innebygde brikken finnes også i blant annet iPads og bærbare datamaskiner.

Kjøp ditt globale eSIM-kort med data, anrop og tekstmeldinger her! Få $3 i rabatt med rabattkoden REBECC0700

Kan eSIM brukes for anrop?

Du kan ringe og motta samtaler med et eSIM-kort som gir deg et nytt telefonnummer. Les mer her.

Hva er forskjellen mellom et eSIM og et SIM-kort?

Et eSIM-kort er et virtuelt SIM-kort som er innebygd i telefonen via en chip. Det er mulig å legge til mobilabonnementer på det. SIM-kort er fysiske kort.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt