Fiddler on the roof i New York Tickets

Fiddler on the Roof i New York Tickets

Fiddler on the roof i New York Tickets kan kjøpes på nett. Denne forestillingen er på jiddisk og er tekstet på engelsk. Musikalen er basert på romanen «Tevye og hans døtre» fra 1894, skrevet av den russisk-jødiske forfatteren Sholem Aleichem. Musikalen har blitt fremført på Broadway allerede seks ganger, og kan nå sees som en off-Broadway-forestilling på jiddisk. Den første forestillingen, fra 1964, vant ni Tony Awards. I 1971 ble historien filmatisert. Selv om du aldri før har sett forestillingen, vil du nok kjenne igjen noen av sangene. «If I Were A Rich Man», «Sunrise, Sunset» og «Matchmaker» hører alle hjemme i denne musikalen.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Handlingen til Fiddler on the Roof

Fiddler on the Roof handler om familien til Tevye, en jødisk melkemann som bor i den lille russiske landsbyen Anatevka, sammen med kone og fem døtre, tidlig på 1900-tallet. Etter skikk og bruk ønsker Tevya å gifte bort døtrene sine, men de tre eldste er sta og en etter en velger de sine egne kjærester, tross at faren ikke synes noen av dem egner seg som ektemenn. Tapet av de tradisjonelle familieverdiene er komplett når alle jødene blir kastet ut av landsbyen av tsarens hær.

Fiddler on the Roof i New York Tickets - Tevye Fiddler on the Roof i New York Tickets - Latter

Hvordan kjøpe Fiddler on the Roof i New York tickets?

Billettene til Fiddler on the Roof fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at du ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billetter til Fiddler on the Roof her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 12 personer eller flere.

Informasjon om forestillingen

  • OBS: Denne versjonen av Fiddler on the Roof er på jiddisk med teksting på engelsk.
  • Varighet: 3 timer
  • Sted: Stage 42, 422 West 42nd Street
  • Klikk her for å se Stage 42 Theatre-setekartet

Fiddler on the Roof i New York Tickets - Dans

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt