Food Tour i Chinatown og Little Italy

Kjøp billetter nå
Food Tour i Chinatown og Little Italy

Food Tour i Chinatown og Little Italy er en guidet gåtur gjennom Manhattan, og i løpet av denne turen vil du få utforske to bydeler og nyte lokalmaten de har å by på. Du kommer til å få prøvesmake på lokale spesialiteter som blant annet italiensk cannoli og mozzarella, kinesiske dumplings og dim sum, samt mange andre delikatesser. Guiden vil også vise deg steder hvor lokale italienske og kinesiske New Yorkere handler maten sin. Start turen på tom mage, for du vil definitivt få mye godt å tygge på.

Bestill billett til Food Tour i Chinatown og Little Italy her

Cannoli i Little Italy

Du møter opp på Ferrera Bakery and Cafe i Little Italy, hvor du vil bli møtt av turguiden. Dette stedet er kjent for sin tradisjonelle italienske cannoli og andre italienske bakevarer. Slå deg ned og slapp av på caféen mens guiden forteller mer om historien og matkulturen i dette nabolaget. Du vil få muligheten til å smake på deres verdensberømte cannoli: en liten rull fylt med ricotta. Morsomt fakta: bakerne pleide å bruke en feiekost for å forme baksten.

Hva er vel en Food Tour gjennom et italiensk nabolag uten ost? Etter introduksjonen på Ferrera Bakery vil guiden føre gruppen videre til den eldste ostebutikken i New York, hvor du vil få smake på ekte italiensk mozzarella. Turen fortsette gjennom nabolaget og du kommer til å få prøvesmake på flere spesielle pastaretter med hjemmelaget saus. Bakerst i kjøkkenet vil du få se hvordan pastaen og sausen blir laget. Gruppen fortsetter videre til Di Palo’s Fine Foods, et av mine favorittsteder! Hvis du besøker butikken på egenhånd må du trekke en kølapp og vente på din tur. De ansatte vil behandle deg som om du er en del av familien. Hos Di Palo’s får du muligheten til å smake på ost og oliven.

Food Tour i Chinatown og Little Italy - Ost Food Tour i Chinatown og Little Italy - Smaksprøve

Dumplings i Chinatown

Det er på tide å si farvel til Little Italy og fortsette turen videre til Chinatown. Du vil med en gang oppdage forskjellen mellom de to bydelene og merke innflytelsen av kinesisk kultur. Første stoppested er en dim sum-restaurant og her får du smaksprøver mens lokale gjester spiser lunsj. Det kan også være lurt å benytte seg av toalettet her før du går videre. Gruppen fortsetter videre til neste stoppested, nemlig et sted som selger dumplings, og her vil du få muligheten til å smake på denne kinesiske spesialiteten. På veien bort kommer turguiden til å fortelle alt om nabolagets sjokkerende historie. Hvis du ønsker å nyte flere dumplings etter turen, så er det greit å vite at dette stedet selger dumplings til en rimelig pris. Etter endt tur vil guiden dele ut søte risballer med sesam-fyll, kjøpt på det siste stedet gruppen besøkte.

Erics tips: «I løpet av denne turen kommer du til å få mye å spise! Pass derfor på at du bare spiser en lett frokost. Du vil ikke få tid til å handle på de stedene du besøker, men du kan selvfølgelig gå tilbake til dine favorittsteder og butikker etter at turen er ferdig. Etter endt tur vil guiden gi deg et kart som viser alle stedene dere besøkte i løpet av turen, slik at du enkelt kan finne tilbake på egenhånd.»

Food Tour i Chinatown og Little Italy - Restaurant Food Tour i Chinatown og Little Italy - Dim Sum

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på mobiltelefonen din som en mobilbillett.

Vær oppmerksom: Da jeg tok denne turen gikk vi innom butikkene og restaurantene nevnt ovenfor. Turen kan variere fra gang til gang, så det kan hende at gruppen din besøker andre steder enn de jeg var på.

  • Varighet: 3 timer
  • Avgangssted: Little Italy
  • Avgangstid: kl. 10:30
  • Turens endepunkt: Chinatown (i nærheten av Little Italy)

Bestill billett til Food Tour i Chinatown og Little Italy her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt