Forskjellen mellom New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass

Kjøp billetter nå
Forskjellen mellom New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass
opptil 40% rabatt

Hva er forskjellen mellom New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass? Begge er gode rabattkort for New York, men de er ulike på flere måter. Sightseeing Flex Pass er gyldig for et gitt antall attraksjoner, mens Sightseeing Day Pass er gyldig for et gitt antall dager. Med Flex Pass velger du hvilke attraksjoner du vil besøke mens Day Pass gir deg ubegrenset tilgang til alle attraksjonene så lenge passet er gyldig. Det er alltid en god idé å kjøpe et rabattkort i stedet for separate billetter for alt. Det lønner seg i tillegg til at det er enklere og raskere. Når du har et av disse passene har du alt du trenger, og du trenger ikke betale noe ekstra når du er i New York.

Kjøp Sightseeing Flex Pass eller Sightseeing Day Pass her

Bruk koden ERICOFFER for opptil 40% rabatt – kjøp Sightseeing Flex Pass eller Sightseeing Day Pass her

Hvilket pass bør jeg velge?

Om du kun er i New York for et par dager, og bare vil se et par ting per dag, er Sightseeing Flex Pass trolig det beste valget for deg. Du kjøper passet for 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 attraksjoner. Passet er gyldig i 60 dager fra det øyeblikket du begynner å bruke det. I de fleste tilfellene behøver du ikke (og ofte er det heller ikke mulig) å reservere plass på de ulike attraksjonene. Du bare bestemmer deg for hva du skal besøke når du er i New York. Det gir deg maksimal fleksibilitet!

Om du har lyst til å se og gjøre så mye som mulig i løpet av reisen din, er Day Pass et bedre alternativ. Du kan kjøpe Day Pass for 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 sammenhengende dager. I løpet av disse dagene kan du besøke et ubegrenset antall severdigheter og du kan velge fritt fra en liste over 100 ulike attraksjoner og turer. Flex Pass og Day Pass tilbys av samme selskap, noe som betyr at du kan besøke de samme attraksjonene og turene med begge passene.

Hvordan fungerer Sightseeing-passene?

Du kan kjøpe Flex Pass og Day Pass ved å klikke på denne lenken. Har du bestemt deg for Day Pass? Da er du på riktig sted. Bare velg et antall dager og hvor mange pass du trenger og betal. Går du heller for Flex Pass? Velg antall attraksjoner og hvor mange pass du trenger og betal. Ikke glem å bruke koden min, nevnt lengre nede på siden, som gir deg en rabatt på opptil 30 % på et antall pass. Etter å ha lagt inn ordren din, mottar du en e-post med en QR-kode på en kupong. Det er dette som er passet ditt. Du kan printe den eller vise den på mobilen din som et digitalt pass. Vis passet frem ved inngangen til attraksjonene du besøker og gå rett inn. For noen attraksjoner og turer må du reservere plass på forhånd. Du finner mer informasjon om dette på hjemmesiden til Sightseeing Pass.

Hva kan jeg gjøre med Sightseeing-passene?

Flex Pass og Day Pass gir deg tilgang til et utvalg av mer enn 100 severdigheter og turer, i tillegg til noen gratis lunsjer! Begge passene lar deg se de fleste av de mest berømte attraksjonene. De er begge gode valg for første eller andre tur til New York.

Utsiktspunkt

Med både Sightseeing Day Pass og Flex Pass har du tilgang til forskjellige utkikkstårn, som virkelig er et «must» i New York! Du kan besøke alle mine favoritter, Top of the Rock, i tillegg til Empire State Building, One World Observatory og Edge med ditt Sightseeing Pass.

Forskjellen mellom New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass - One World Observatory Forskjellen mellom New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass - Hop-on-hop-off-buss

Hop-on-hop-off-buss

Ta en tur med en hop-on-hop-off-buss og bli godt kjent med byen i løpet av de første dagene dine i New York. Begge passene kan du benytte deg av Uptown- og Downtown-rutene på én dag. Du kan gå direkte om bord på bussen ved å fremvise rabattkortet ved det første stoppet på ruten.

Lunsjtilbud

Sightseeing-passene lar deg også velge mellom et utvalg kjederestauranter. Har du Day Pass eller kanskje en attraksjon til overs med Flex Pass? Da kan du få rabatter på lunsj eller middag, eller til og med spise helt gratis!

Erics tips: Jeg kan anbefale Sightseeing-passene til alle som skal til New York. De gir god valuta for pengene og er enkle å bruke. Med min rabattkode, nevnt nedenfor, får du mer rabatt på et antall pass.
New York Sightseeing Flex Pass  New York Sightseeing Day Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 attraksjoner1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 dager
$71 - $260 med min rabattkode! $159 - $349 med min rabattkode!
100+ attraksjoner og turer100+ attraksjoner og turer
Flyplasstransport inkludertFrihetsgudinnen inkludert

Bruk koden ERICOFFER for en ekstra rabatt på utvalgte pass – kjøp Sightseeing Flex Pass eller Sightseeing Day Pass her

Forskjellen mellom New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass - Museum

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt