Transport fra JFK flyplass til The Bronx

Kjøp billetter nå
Fra JFK flyplass til The Bronx

Organiser din transport fra JFK flyplass til The Bronx før du reiser. Det er flere transportalternativer fra JFK flyplass til The Bronx. Å reise med tog eller subway er ikke så beleilig, da du må bytte tog eller subway minst to ganger (i noen tilfeller flere). Denne turen kan fort ta to timer. Minibusser går ikke så langt som til The Bronx.

Taxi fra JFK flyplass til The Bronx

Du kan ta en taxi, men det er ingen faste priser for denne ruten som mellom JFK og Manhattan. En taxi til The Bronx kan derfor koste alt fra $80 til $120, avhengig av nøyaktig hvor du skal. Hvis du vil ha en komfortabel reise og ønsker å vite prisen før du drar, anbefaler jeg at du bestiller en privat bil på nett før du reiser. På denne måten vet du hva du kan forvente deg og du trenger ikke bekymre deg for å ordne med dette når du lander. Reiser du med en gruppe på fire eller flere, er denne formen for transport definitivt den billigste.

Bestill transport fra JFK til The Bronx her

Følg stegene under for å bestille transport

  1. Fyll inn JFK og flynummer/detaljer for flyet ditt. Pass på at du velger «International (Outside only)» under «Meeting Area».
  2. Fyll inn Bronx og adressen hvor du skal bo (for Opera House Hotel velg Mott Haven som «Town/Section»).
  3. Fyll inn dato og det tidspunktet du ønsker å bli hentet. (Du kan fylle inn ankomsten til flyet og så sjekker transportselskapet når du lander og på hvilken gate/terminal)
  4. Velg bil.
  5. Fyll inn kontaktinformasjon og velg betalingsmåte. Jeg anbefaler at du velger «cash» alternativet som betyr at du betaler sjåføren i kontanter.
  6. Fyll inn telefonnummeret ditt, men i «Special Request» fyller du det inn på nytt med landkode, f.eks. slik: «Hello, my phone number is 0047 20 222 3333».
  7. Bekreft bestillingen og sjekk at du får en bekreftelse tilsendt på e-post.

Husk å bestille transport tilbake igjen til flyplassen

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra Newark Airport til The Bronx her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter