Frihetsgudinnen-seiltur i New York

Kjøp billetter nå
Frihetsgudinnen seiltur i New York

Frihetsgudinnen-seiltur er et cruise som gir deg muligheten til å seile i stil over New Yorks farvann, om bord på den vakre seilbåten Clipper City. Dette er et spektakulært skip på 47 meter, med en mast som er hele 36 meter høy. Etter en seiltur med denne skjønnheten kommer du definitivt til å ha høye forventinger til din neste båttur. Seilturen drar fra den sørlige enden av Battery Park i Lower Manhattan (ta subway 4 eller 5 til Bowling Green eller 1 til South Ferry).

Bestill billetter til en seiltur her

Clipper City

Clipper City ble bygget på 1980-tallet og er en replika av det berømte skipet Clipper som var i bruk på 1800-tallet. Båten ble bygget etter byggeplaner som ble kjøpt fra Smithsonian Institution (verdens største museum/forskningsinstitutt). Skipet har blitt oppgradert slik at det kan cruise over New Yorks farvann med 150 ivrige passasjerer. Båtens dekk har nok av plass til alle, og det er veldig komfortabelt. Det er muligheter for å sitte både inne i båten og ute på dekk. Du kommer uansett til å få en flott utsikt over Manhattan, uavhengig av hvor på båten du sitter. En del av dekket utendørs er hevet, slik at du får en enda bedre utsikt over Manhattans skyline. Det er en unik opplevelse å bli med på en seiltur om bord på et tall ship, og du kommer virkelig til å få slappe av mens du inntar den utrolige utsikten.

Utsikten over Brooklyn Bridge, Ellis Island og Frihetsgudinnen

Du kommer til å komme ganske tett på Brooklyn Bridge, Ellis Island og Frihetsgudinnen. Baren om bord på båten har et godt utvalg med forskjellig drikke, så dette er en super mulighet for å ta seg en drink og slappe av. En seiltur med Clipper City er en romantisk opplevelse, perfekt å dele sammen med partneren din, en date eller en som står deg nær.

Det finnes 7 forskjellige cruise: Statue of Liberty Sail, Twilight Sail, Harbour Lights Sail, Burlesque Sail, Craft Beer Sail, Lobster & Beer Lovers Sail og Harbour Evening Sail med live jazz-musikk. Hvert cruise tilbyr et fredelig 1 – 2-timers cruise langs kysten til New York. Enten du ønsker å ta vakre bilder, slappe av eller beundre den flotte utsikten av Manhattan, så er det definitivt verdt å bli med på en av disse seilturene forbi Frihetsgudinnen.

Erics tips: En seiltur med denne båten er en unik opplevelse. Du kommer ikke til å høre lyder av en motor, du kommer bare til å seile stille på vannet. Passasjerene blir ofte oppfordret til å hjelpe til med seilene, noe som også kan være morsomt for barn hvis du har med barna dine på denne turen.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du printe ut og bruke som billett for båtturen, eller vise frem som en mobil-billett på smarttelefonen din. Ankom tidlig for de beste sitteplassene.

  • Varighet: 1 – 2 timer
  • Avgangssted: Sørspissen av Battery Park, Lower Manhattan
  • Disse seilturene er sesongbestemte.

Bestill billetter til en seiltur her

Frihetsgudinnen seiltur - Frihetsgudinnen Frihetsgudinnen seiltur - På seiltur

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter