Frihetsgudinnen-seiltur i New York

Kjøp billetter nå
Frihetsgudinnen seiltur i New York

Frihetsgudinnen-seiltur er et cruise som gir deg muligheten til å seile i stil over New Yorks farvann, om bord på den vakre seilbåten Clipper City. Dette er et spektakulært skip på 47 meter, med en mast som er hele 36 meter høy. Etter en seiltur med denne skjønnheten kommer du definitivt til å ha høye forventninger til din neste båttur. Seilbåten har avgang fra Pier 35 på Lower East Side.

Bestill billetter til en seiltur her

Clipper City

Clipper City ble bygget på 1980-tallet og er en replika av det berømte skipet Clipper som var i bruk på 1800-tallet. Båten ble bygget etter byggeplaner som ble kjøpt fra Smithsonian Institution (verdens største museum/forskningsinstitutt). Under seilturen kan du spasere rundt båten for å se forskjellige utsikter, eller slå deg ned på en av de mange sitteplassene. Ombord finner du en fullt utstyrt bat hvor du kan bestille lokal øl, cocktails, eller andre drinker samt snacks. Det er en unik opplevelse å bli med på en seiltur om bord på et tall ship, og du kommer virkelig til å få slappe av mens du inntar den utrolige utsikten.

Utsikten over Brooklyn Bridge, Ellis Island og Frihetsgudinnen

Du kommer til å komme ganske tett på Brooklyn Bridge, Ellis Island og Frihetsgudinnen, så nyt utsikten med en drink. Det finnes 7 forskjellige cruise: Statue of Liberty Sail, Twilight Sail, Harbour Lights Sail, Burlesque Sail, Craft Beer Sail, Lobster & Beer Lovers Sail og Harbour Evening Sail med live jazz-musikk. Hvert cruise tilbyr et fredelig 2-timers cruise langs kysten til New York. Det er også morsomt for barn å ta en tur med denne seilbåten. Når solen har gått ned er det en noe mer romantisk opplevelse, og er perfekt å dele et øyeblikk her med din kjære. Enten du ønsker å ta vakre bilder, slappe av eller beundre den flotte utsikten av Manhattan, så er det definitivt verdt å bli med på en av disse seilturene forbi Frihetsgudinnen.

Frihetsgudinnen seiltur - Frihetsgudinnen Frihetsgudinnen seiltur - På seiltur

Erics tips: En seiltur med denne båten er en unik opplevelse. Du kommer ikke til å høre lyder av en motor, du kommer bare til å seile stille på vannet. Passasjerene blir ofte oppfordret til å hjelpe til med seilene, noe som også kan være morsomt for barn hvis du har med barna dine på denne turen.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du printe ut og bruke som billett for båtturen, eller vise frem som en mobil-billett på smarttelefonen din. Ankom tidlig for de beste sitteplassene.

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: Pier 35 på East River
  • Disse seilturene er sesongbestemte.

Bestill billetter til en seiltur her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt