Gatekjøkken i New York

Kjøp billetter nå
Gatekjøkken i New York

Gatekjøkken i New York gir deg muligheten til å spise like god mat som det New Yorkere gjør! Gatekjøkken serverer varm mat i høy kvalitet på en kjapp og effektiv måte, og viktigst av alt så smaker det kjempegodt. Det er mange alternativer å velge mellom, slik som meksikanske tacos, koreansk barbeque-kylling og belgiske vafler. Begynner du å bli litt sulten?

Contents

Gatemat i New York

Gatemat i New York er utrolig godt og noe helt annet enn det som finnes i lille Oslo. Jeg har vært vitne til at gatekjøkken i New York har blitt mer profesjonelt, og jeg har lagt merke til at kvaliteten har bedret seg enormt over det siste tiåret. Det er med god grunn at det fort kan bli køer. Spesielt i Midtown og i Financial District finner du gatekjøkken som hovedsakelig serverer mat til forretningsfolk på farten. I disse områdene vil det være flere forskjellig typer gatemat å velge mellom. Hvis du er på vei til et Broadway-show og har lyst på en kjapp matbit eller hvis du bare ønsker å smake på noe nytt, så anbefaler jeg absolutt at du benytter deg av et gatekjøkken.

Gatekjøkken i New York Gatekjøkken i New York

Guidet tur til gatekjøkken i New York

Hvis du ønsker å bli bedre kjent med New Yorks gatemat, men ikke ønsker å gå alene, hvorfor ikke bli med på en guidet tur til forskjellige gatekjøkken i New York? På denne turen med guide kommer du til å få smake på gatemat fra noen av New Yorks mest populære gatekjøkken. En lokal guide vil føre gruppen til ulike gatekjøkken i Midtown Manhattan og Financial District. Unngå å spise en stor frokost, for du kommer garantert til å bli mett under i løpet av turen. Turen inkluderer seks generøse smaksprøver.

Turen begynner enten i Midtown eller i Financial District. Guiden vil først fortelle om konseptet bak gatemat og gatekjøkken. Hvordan ble det så populært? Er det trygt å spise maten? Er det hygienisk? Er du helt sikker på at det er hygienisk? Etter introduksjonen kommer den viktigste delen av turen, nemlig smaksprøvene! I løpet av to timer vil gruppen gå innom seks forskjellige gatekjøkken, og ved hvert gatekjøkken vil du få muligheten til å smake på en mengde forskjellige godsaker. Du vil også få muligheten til å snakke med eierne, og de kan fortelle deg om byens restriksjoner for gatekjøkken og om sine største rivaler innenfor gatemat-bransjen.

Bestill guidet tur til gatekjøkken i New York

Erics tips: «Jeg er en stor fan av gatekjøkken i New York ettersom de serverer ordentlig god mat på bare noen minutter. De kan også endre på bestillingen din slik at du får akkurat det du vil ha. Jeg har mine egne favorittsteder av gatekjøkken, spesielt et sted som serverer byens beste gyros. På grunn av dette har jeg egentlig aldri tatt meg tid til å utforske alle de andre alternativene og prøvd så mange andre gatekjøkken. Det er alt for mye å velge mellom! Denne turen med guide var en super måte, selv for meg, for å få prøvesmakt på ulike typer mat fra forskjellige gatekjøkken. Jeg snakket med flere av gatekjøkken-eierne og det var interessant å høre om deres virksomhet og utrolige arbeidsmoral. Smaksprøvene var veldig generøse, og for å være helt ærlig så trengte jeg ikke engang å spise middag den kvelden.»

New York Street Food Halal Guys New York Street Food Halal Guys Food Cart

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt