Gratis New York Yankees-gaver

Gratis New York Yankees-gaver

Gratis New York Yankees-gaver deles ut på en rekke kamper i løpet av baseballsesongen. Mange av disse New York Yankees-gavene er ekte samlerobjekter som jeg liker å ta med meg hjem.

Fra bobbleheads og Yankees-capser til krus og T-skjorter, du kan få flere unike gjenstander gratis når du deltar på en kamp. Hvem sier vel nei til det? Finn 2023 kampoversikten for New York Yankees her.

Contents

Gratis New York Yankees-gaver

Giveaways finner sted på forskjellige baseballkamper i New York, og fra flere lag, inkludert New York Mets. Dette skjer imidlertid ikke på hver kamp, og gaven er også forskjellig hver gang. Noen ganger er det en hettegenser og andre ganger kan det være en ikonisk nikkedukke eller en caps. Personlig synes jeg det er utrolig gøy å samle på disse tingene. Jeg sjekker alltid før jeg går på en kamp for å se om det deles ut noe gratis!

Hvis en gave blir gitt bort på kampen din, spiller det ingen rolle hvilken billett du har eller hvor du sitter; de er for alle. Alt du trenger å gjøre er å være der i tide slik at det fortsatt er mange Yankees-gaver igjen, for når de er borte, er de borte! Billetter til kampen kan til og med være billigere enn gaven du får gratis. For noen kamper kan du få en New York Yankees-billett for så lite som $ 10, mens en Yankees-cap, for eksempel, er verdt rundt $ 30.

Erics tips: «Møt opp i tide for å få din gratis gave: Du burde møte opp så tidlig som mulig for populær gjenstander som nikkedukker, da de raskt blir tomt for disse. Stadionet åpner to timer før kampen. Dersom en av inngangene er tomme for gavene kan du prøve en annen inngang. Det er ikke vanskelig å få gaven; jeg har aldri hatt noe problem. Det viktigste er å møte opp i tide.»

Nikkedukke

Nikkedukker deles ut ved flere spill. Disse små bobblehead-figurene er unike gjenstander som ikke alltid selges separat. Dette gjør det ekstra spesielt hvis du kan få tak i en!

New York Yankees-caps

For mange er en Yankees-caps en fin suvenir å kjøpe under en kamp. De kommer i alle slags trykk og farger, men noen ganger deles de ut som en salgsfremmende gave, for eksempel den klassiske blå capsen eller en med kamuflasjetrykk for Military Appreciation Day.

New York Yankees-kopp

New York Yankees Oris Bear-kruset deles ut en gang i året og kan ikke kjøpes separat. Det er veldig spesielt hvis du har en hjemme!

New York Yankees-merkevarer

I tillegg til nikkedukker, caps og krus deles det også ut klær og kalendere. Disse gratisgavene er også dedikert til New Yorks baseballag.

2024 kampoversikt: Gratis New York Yankees-gave

Kom tilbake i 2024 for å se gratis-gavene fra New York Yankees.

Ser du etter New York Yankees-gaver kan du bestille her.

Når deles det ut gratis gaver på New York Yankees-kamper?

Sjekk oversikten for å se når bestemte gaver deles ut på New York Yankees-kamper.
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt