Gratis Tai Chi i New York

Gratis Tai Chi i New York

I likhet med yogatimene så er det også gratis å delta på gruppetimer med Tai Chi midt i Bryant Park på Manhattan. Tai Chi er en sport som baserer seg på bevegelse, og denne aktiviteten kommer originalt fra Kina. Tai Chi har som mål å bedre både fysisk og psykisk helse.

De som praktiserer Tai Chi samles ofte sammen i store grupper for å trene i parker og på torg over hele verden. De rolige bevegelsene er både behagelige og spesielle å se på, selv hvis du ikke deltar kan det være artig å få med seg.

Tai Chi midt på Manhattan

Fra 30. april til 27. august, 2019 arrangeres det gratis Tai Chi-timer om morgenen på tirsdager og torsdager fra kl. 07:30–08:30 i Bryant Park. Bryant Park ligger midt i Manhattan. Timene har som regel mellom 30 og 70 ivrige deltagere.

Gratis Tai Chi i New York - Bryant Park Gratis Tai Chi i New York - Gratis timer

Det spiller ingen rolle om du er 10 eller 90 år gammel, om du aldri har praktisert Tai Chi eller om du er en mester i det; disse timene er gratis for alle og enhver. Du behøver ingen spesielle klær og det finnes 3 lærere som kan vise deg eller hjelpe deg med øvelsene hvis det skulle være behov for det. Timene organiseres og ledes av Tai Chi Chuan Center.

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter