Gratis Tai Chi i New York

Gratis Tai Chi i New York

I likhet med yogatimene så er det også gratis å delta på gruppetimer med Tai Chi midt i Bryant Park på Manhattan. Tai Chi er en sport som baserer seg på bevegelse, og denne aktiviteten kommer originalt fra Kina. Tai Chi har som mål å bedre både fysisk og psykisk helse.

De som praktiserer Tai Chi samles ofte sammen i store grupper for å trene i parker og på torg over hele verden. De rolige bevegelsene er både behagelige og spesielle å se på, selv hvis du ikke deltar kan det være artig å få med seg.

Tai Chi midt på Manhattan

Fra slutten av april til slutten av august arrangeres det gratis Tai Chi-timer om morgenen på tirsdager og torsdager fra kl. 07:30–08:30 i Bryant Park. Bryant Park ligger midt i Manhattan. Timene har som regel mellom 30 og 70 ivrige deltagere.

Gratis Tai Chi i New York - Bryant Park Gratis Tai Chi i New York - Gratis timer

Det spiller ingen rolle om du er 10 eller 90 år gammel, om du aldri har praktisert Tai Chi eller om du er en mester i det; disse timene er gratis for alle og enhver. Du behøver ingen spesielle klær og det finnes 3 lærere som kan vise deg eller hjelpe deg med øvelsene hvis det skulle være behov for det. Timene organiseres og ledes av Tai Chi Chuan Center.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt