Julemarked i New York 2024

New York julemarked

Julemarked i New York, som for eksempel Union Square Christmas Market, er veldig populære. Det er selvfølgelig en drøm for mange å være i New York i julen. Dekorasjonene og de mange lysene vil garantere deg julestemning. Jeg anbefaler alle sterkt å besøke New York under julen minst én gang. Du trenger ikke engang gå glipp av det tradisjonelle besøket på et julemarked når du er her! Jeg har samlet en liste over de vakreste julemarkedene i New York for deg.

Contents

Christmas Markets Tour

Hvis du vil sette av et par timer for å besøke de beste NYC julemarkedene med en guide anbefaler jeg deg å bestille en guidet tur til julemarked. Du vil spasere rundt New Yorks julemarked i en mindre gruppe.

Bestill dine billetter til Christmas markets walking tour her

Julemarkedet på Columbus Circle

Columbus Circle Christmas Market ligger på det sør-vestlige hjørnet til Central Park. Du kan ikke gå glipp av det. Julemarkedet er så stort at du enkelt kan bruke flere timer her. Hvis du fortsatt leter etter julegaver er dette plassen å lete. Det selges treverk, sjokolade, smykker fra kommende designere, klær og tilbehør. Akkurat som de fleste europeiske julemarked kan du kjøpe pepperkaker, kaker og bratwurst. Julemarkedet finner sted hvert år fra november til desember.

 • Sesong: 28. november – 31. desember
 • Åpningstider: mandag til lørdag 11:00 – 20:00, søndag 11:00 – 19:00.
 • Beliggenhet: Columbus Circle, hjørnet på 8th Avenue og 59th Street

Julemarkedet på Columbus Circle Julemarkedet på Columbus Circle - Ute

Union Square Holiday Market

Union Square Christmas Market ligger i Midtown, rett i hjertet av Manhattan. Atmosfæren er lignende som julemarkedet på Columbus Circle. Det er omtrent 200 boder med et så stort tilbud at her er det noe for alle og enhver! Om du er kald kan du få igjen varmen over en kopp kakao eller skål varm suppe. Det er et stort utvalg fra for eksempe skjerf, hatter og hansker til såper, stearinlys, kunst samt husholdningsartikler. Hvis du er heldig, får du også se og høre carolers! Union Square julemarked starter i midten av november og stenger på julaften.

 • Sesong: 16. november – 24. desember
 • Åpningstider: mandag til fredag 11:00 – 20:00, lørdager 10:00 – 20:00, søndag 11:00 – 19:00, stengt på Thanksgiving
 • Beliggenhet: Union Square på 14th Street

New York julemarked - Grand Central - Union Square New York julemarked - Grand Central - jul på Union Square

Julemarkedet i Bryant Park

Julemarkedet i Bryant Park har ikke bare et annet navn, men det er også et litt annerledes marked enn det vi er kjent med. Her er det ingen tradisjonelle boder, men over 125 shops som ligner på «boutique»-butikker, derav navnet «Winter Village». Tilbudet er veldig utsøkt: smykker, dekorative gjenstander, lokal mat og mye mer. Det er noe for alle: unge, eldre, til og med husdyret ditt! Du kan blant annet få kringler, pannekaker og churros, samt varme drikker. Og hvis det ikke er nok for deg, kan du også gå på skøyter. Skøytebanen er åpen til kl 22:00, og i helgene er skøytebanen faktisk åpen helt til midnatt! Julemarkedet i Bryant Park åpner allerede i slutten av oktober og varer helt til starten av januar.

 • Sesong: 27. oktober til 2. januar
 • Åpningstider: Daglig 11:00 – 20:00
 • Beliggenhet: Bryant Park, på 40th og 42nd Streets og Fifth og Sixth Avenue.

New York julemarked - Grand Central - Bryant Park New York julemarked - Bryant Park Marked

Julemarkedet på Grand Central Terminal

Hver dag besøker opptil én million mennesker julemarkedet på Grand Central Terminal. Over 70 salgsboder tilbyr et bredt utvalg av varer i nesten seks uker i julesesongen. Mye av det passer fantastisk godt som julegave. Du finner klær for unge og eldre, vesker, smykker, hudpleie og juledekorasjoner. Dessverre vil du se forgjeves etter mat og drikke. Den store fordelen med julemarkedet er imidlertid at det ligger i Grand Central Terminal. Hvis det blir for kaldt ute, er det bare å komme inn, varme deg opp og få noen gode juleideer. Julemarkedet starter i midten av november og slutter på julaften.

 • Sesong: 13. november – 24. desember
 • Åpningstider: mandag til lørdag 10:00 – 19:00, søndag 11:00 – 18:00, stengt på Thanksgiving
 • Beliggenhet: Grand Central Terminal

New York julemarked - Grand Central New York julemarked - Grand Central - bod på Grand Central

Vil du vite alt om julen i New York? Abonner på nyhetsbrevet mitt her og hold deg oppdatert!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt