Greenpoint i Brooklyn

Greenpoint i Brooklyn

Greenpoint i Brooklyn er et trendy nabolag i New York hvor du finner mange koselige barer, massevis av vintagebutikker og alle slags restauranter. Greenpoint i New York har både gamle industribygninger og luksuriøse høyhus. Denne bydelen i Brooklyn ligger nord for Williamsburg, byr på fantastisk utsikt over skylinen og kan utforskes på én dag.

Contents

Stemningen i Greenpoint

Tidligere var Greenpoint et nabolag for arbeidere som bodde her med familiene sine. Nå blir det stadig mer populært blant unge og kreative mennesker, noe som skaper liv og røre og fører til at flere små bedrifter etablerer seg i området. Det finnes mange trendy kaffebarer som lokalbefolkningen sykler eller står på skateboard til. På mange hjørner kan du fortsatt finne gammeldagse bodegaer, som er små dagligvarebutikker i nabolaget. Manhattan Avenue regnes som Greenpoints hovedgate, og langs gaten ligger det mange små butikker og spisesteder.

Greenpoint utforskes best til fots. Å være blant lokalbefolkningen på vei fra en vintagebutikk til et lokalt bryggeri og deretter videre mot havnefronten med utsikt over skyline er for meg Greenpoint. I det ene øyeblikket føler du at du befinner deg i en gammel industribydel i New York, og i det neste er du blant luksuriøse høyhus ved vannkanten.

Greenpoint i Brooklyn - Små butikker Greenpoint i Brooklyn - Lokale butikker

Attraksjoner i Greenpoint

Greenpoint i New York har ikke mange store attraksjoner, men er først og fremst et hyggelig område å spasere gjennom. Du kan for eksempel besøke Transmitter Park, som er en park ved East River med utsikt over Manhattans skyline. Her liker innbyggerne å slappe av. Du kan også ta en kaffe på en av de mange kafeene i nærheten og nyte utsikten.

Erics tips: «Hvis du vil bli bedre kjent med Greenpoint, kan du følge vandreruten i appen min Eric’s New York. På denne turen går du forbi noen av favorittstedene mine i bydelen og får oppleve det ekte Greenpoint.»

Mat og drikke i Greenpoint

Greenpoint er et flott sted å dra til for en morsom dag med mat og deilig drikke.

Peter Pan Donut Shop

Nyt en donut ved Peter Pan Donut Shop, som har eksistert i Greenpoint siden 50-tallet og tilbyr fortsatt donuts laget etter originaloppskriften. Når du besøker kafeen føles det nesten som å reise tilbake i tid. Til og med de ansatte bruker retro arbeidsklær og innredningen er vintage.

Bryggerier i Greenpoint

Det finnes mange bryggerier i Brooklyn, og spesielt i Greenpoint. Besøk Threes Brewing på dagtid for å nyte en av ølene deres. I solnedgangen foretrekker jeg å gå til Greenpoint Beer and Ale. Takterrassen deres har en vanntank i farget glass, noe som er ekstra vakkert i solnedgangen. Dessuten har ølene morsomme navn. Ingenting er bedre enn å avslutte dagen med en øl!

Greenpoint i Brooklyn - Bryggerier Greenpoint i Brooklyn - Stemning

Shopping i Greenpoint

Greenpoint er fylt med boutiquer og flotte vintagebutikker. Her finner du ikke mange store kjeder. Dobbin Street Vintage Co-op er et flott sted for vintageshopping i New York. Her finner du alt fra klær og vinylplater til møbler og kunst. I denne gaten ligger det flere gamle lagerbygninger som har blitt forvandlet til butikker.

Hoteller i Greenpoint

Du finner en rekke hoteller i Greenpoint. Du kan for eksempel bestille rom på The Box House Hotel som ligger i nærheten av Long Island City. Du trenger dog å krysse Pulaski Bridge for å komme deg dit. Franklin Guesthouse er et hotell som ligger nært NYC Ferry, som enkelt gir deg enkel tilgang til Manhattan og andre områder i Brooklyn.

Komme seg til Greenpoint

Fra Manhattan kan du reise til Greenpoint i Brooklyn ved å ta subwayen til Greenpoint Av or Nassau Av Station. Herfra kan du spasere gjennom nabolaget. En annen måte å komme seg hit på er ved å ta NYC Ferry til Greenpoint eller North Williamsburg.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt