Gruppereiser til New York

Gruppereiser til New York

Å reise sammen med en gruppe til New York krever ordentlig forberedning og planlegging. Når du reiser sammen med en gruppe, er det ekstra viktig å organisere alt på forhånd, så mye som mulig. Som en newyorker, vil jeg gjerne hjelpe deg med reisen din. Jeg kan gi deg min tilbakemelding angående den beste måten du kan planlegge din gruppereise. Om du reiser til New York sammen med en gruppe skolebarn, familien din eller firmaet, anbefaler jeg alltid at du bestiller visse aktiviteter og arrangerer ting på forhånd. Vil du vite hva jeg kan gjøre for å hjelpe deg med å planlegge gruppereisen til New York? Fyll inn skjemaet nedenfor, så kommer jeg i kontakt med deg så snart som mulig!

Erics tjenester

Om du lar meg (delvis) organisere turen din, kan jeg garantere at du blir godt forberedt før du reiser. Jeg har mange gode kontakter med turoperatører, guider, idrettslag og teatre, som jeg jobber tett med. Derfor kan jeg også gi deg en god pris, men enda viktigere: jeg passer på at du tas hånd om av folk du kan stole på når du er i New York. Dessuten kan jeg selvfølgelig gi deg råd om hvordan du kan planlegge turen din. Jeg kan forberede en dagsplan og et kveldsprogram for deg, fullt og helt justert etter hva din gruppe ønsker å gjøre. Skal du reise sammen med minst ni personer? Fyll inn skjemaet nedenfor, så tar jeg kontakt så snart som mulig.

Merk: Det kan være en utfordring å organisere en gruppereise. Det er garantert mye moro involvert, men ting kan også gå galt. Jeg vil gjerne hjelpe deg med å planlegge din gruppereise. Sammen kan vi være sikker på at alle de forhåndsbestilte aktivitetene blir organisert på effektivt sett, slik at alt går på skinner på turen din. Ansetter du meg, så møter du ingen stengte dører i New York, og det er en liten sjanse for at ting slår feil. Men, NewYork.no er ikke et reisebyrå, og jeg er ingen turguide. Har du problemer med billettene jeg har ordnet for deg, som virkelig haster, kan du alltid kontakte meg. I tilfelle du støter på andre problemer, kan jeg alltid hjelpe deg med å lete etter en løsning.

 

Skal du til New York med færre enn 9 personer, men du ønsker likevel hjelp med forberedelsene? Send meg en e-post til [email protected], så hjelper jeg deg gjerne!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt