Guidet tur til 9/11 Memorial og Financial District i New York

Kjøp billetter nå
Guidet tur til 911 Memorial og Financial District i New York

Det er en lærerik opplevelse å bli med på en guidet tur til 9/11 Memorial og Financial District i New York. Ikke bare vil du få lære om terrorangrepene 9/11 og ettervirkningene, men du vil også få høre om historien bak Financial District og om hvordan det har vært med på å forme New York og USA. Guiden er kunnskapsrik og som en ekte newyorker har han eller hun også personlige opplevelser fra terrorangrepene som fant sted 11. september i 2001. Dette vil guiden dele med deg etterhvert som dere utforsker stedet der hvor det tidligere World Trade Center stod.

Bestill guidet tur til 9/11 Memorial og Financial District i New York

Lower Manhattan og Financial District

Både turen om morgenen og turen om ettermiddagen begynner ved Saint Paul’s Chapel, mellom Fulton og Vesey Street. Gruppen begynner med å besøke St. Paul’s Chapel før dere fortsetter til Ground Zero. Det er best å bestille billetter på nett i forveien, ettersom gruppen er liten og det er begrenset med plasser. Billetter kan bestilles her. Pass på at du møter opp minst 10 minutter før avgangstiden ettersom turen begynner til avtalt tid (ingen venting). Det er mulig å oppdatere turen så inkluderer den inngangsbillett til 9/11 Museum. Hvis du ønsker dette burde du velge «tour-with-museum» når du bestiller. Det er viktig å velge dette når du bestiller ettersom dette ikke kan bli lagt til etter bestilling.

911 Memorial and Financial District Tour in New York One World Observatory Guidet tur til 911 Memorial og Financial District i New York - 911 Memorial

Personlige historier om 9/11 og St Paul’s Chapel

Alle husker nøyaktig hva de gjorde og hvor de befant seg da de hørte om 9/11-terrorangrepene. Guiden vil fortelle deg om sin personlige opplevelse av angrepene og ettervirkningene de hadde. I St Paul’s Chapel vil du få se en film-utstilling og høre historier om hvordan kirken ble brukt som tilfluktsrom for de involverte redningsarbeiderne. Hvis du velger å ta denne turen med inkludert inngang til 9/11 Museum så kommer guiden din til å gi deg litt informasjon om museet før du kan utforske det på egenhånd.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du motta en kupong som du kan printe ut, eller vise kupongen på telefonen din.

  • Varighet: 1,5 timer
  • Avgangspunkt: St. Paul’s Chapel
  • Avgangstid: Daglig kl 9:30, 10:30 og 14:30

Bestill guidet tur til 9/11 Memorial og Financial District i New York

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt